Főoldal Hírek Életmód Családi nap lesz a Feneketlen-tó partján!

Családi nap lesz a Feneketlen-tó partján!

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,098
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Feneketlen-tó partján idén ősszel is az egészségé a főszerep. Újbuda szervezésében és a FICSAK támogatásával megrendezésre kerülő IV. Újbudai EgészségPART rendezvényen, szeptember 16-án számos program várja a családokat.

 

A Fiatal Családosok Klubjának közleménye szerint Újbuda és a FICSAK is rendkívül fontosnak tartja a tudatos életmód iránti elkötelezett tevékenységet. Az elmúlt évek során több ezer látogató jött el, hogy egy napot az egészséges életmód jegyében töltsön el. Idén szeptember 16-án 10 és 17 óra között is sor kerül arra, hogy a család apraja-nagyja együtt sportolhasson, meghallgasson számos előadást, melyek a betegségmegelőzés különböző formáit tárgyalják, vagy kikapcsolódjon a koncerteken, játsszon a kézműves foglalkozások egyikén. A prevencióra is nagy hangsúlyt fektető eseményen

 

számos egészségügyi szűrésen vehetnek részt az érdeklődők a Szent Kristóf Szakrendelő közreműködésével.

A színes program részeként edzést tart Katus Attila, sportbemutatókat tekinthetnek meg a látogatók, gyermekjógán vehetnek részt a kicsik és nagyok, valamint sportos vetélkedők várják a látogatókat egész nap. Az Egészség-ligetben pedig játékos formában ismerheti meg mindenki az egészséges életmód alapjait.

 

A színpadi eseményekkel az egész család számára minőségi szórakozást nyújtanak. A programban mesejáték, Masni és Pocó gyermekkoncert, táncelőadás és Szandi koncertje is helyet kapott.

 

A FICSAK szerint fontos, hogy rendszeresen legyenek az egészségmegőrzéshez kapcsolódó rendezvények, találkozások a családokkal, hisz a felmérések és kutatások is azt bizonyítják, sokat kell még fejlődnünk itthon, ezen a téren.

„Újbuda alpolgármestereként évek óta kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy hangsúlyozzuk a prevenció fontosságát, igyekszem sokat tenni azért, hogy felhívjam a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. Az EgészségPART-on idén is minden jelen lesz, ami számomra fontos: a sport, az egészséges táplálkozás és életmód alapjai, családi programok és az egészségügyi szűrések is. Nagy örömmel várom, hogy ismét találkozhassak a családokkal Újbudán és egy izgalmas napot tölthessünk el az egészség jegyében!” ‒ mondta Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, a FICSAK alapítója.

 


További információ az esemény oldalán.

 

 

OPH/FICSAK Kép: Pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Életmód

Cikk ajánló

Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező

Tokenekkel lehet fizetni az LAMEA Sandwich Corner éttermeibenA komoly üzleti befektetés me…