Főoldal Hírek Életmód Családi nap lesz a Feneketlen-tó partján!

Családi nap lesz a Feneketlen-tó partján!

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,171
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Feneketlen-tó partján idén ősszel is az egészségé a főszerep. Újbuda szervezésében és a FICSAK támogatásával megrendezésre kerülő IV. Újbudai EgészségPART rendezvényen, szeptember 16-án számos program várja a családokat.

 

A Fiatal Családosok Klubjának közleménye szerint Újbuda és a FICSAK is rendkívül fontosnak tartja a tudatos életmód iránti elkötelezett tevékenységet. Az elmúlt évek során több ezer látogató jött el, hogy egy napot az egészséges életmód jegyében töltsön el. Idén szeptember 16-án 10 és 17 óra között is sor kerül arra, hogy a család apraja-nagyja együtt sportolhasson, meghallgasson számos előadást, melyek a betegségmegelőzés különböző formáit tárgyalják, vagy kikapcsolódjon a koncerteken, játsszon a kézműves foglalkozások egyikén. A prevencióra is nagy hangsúlyt fektető eseményen

 

számos egészségügyi szűrésen vehetnek részt az érdeklődők a Szent Kristóf Szakrendelő közreműködésével.

A színes program részeként edzést tart Katus Attila, sportbemutatókat tekinthetnek meg a látogatók, gyermekjógán vehetnek részt a kicsik és nagyok, valamint sportos vetélkedők várják a látogatókat egész nap. Az Egészség-ligetben pedig játékos formában ismerheti meg mindenki az egészséges életmód alapjait.

 

A színpadi eseményekkel az egész család számára minőségi szórakozást nyújtanak. A programban mesejáték, Masni és Pocó gyermekkoncert, táncelőadás és Szandi koncertje is helyet kapott.

 

A FICSAK szerint fontos, hogy rendszeresen legyenek az egészségmegőrzéshez kapcsolódó rendezvények, találkozások a családokkal, hisz a felmérések és kutatások is azt bizonyítják, sokat kell még fejlődnünk itthon, ezen a téren.

„Újbuda alpolgármestereként évek óta kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy hangsúlyozzuk a prevenció fontosságát, igyekszem sokat tenni azért, hogy felhívjam a figyelmet az egészséges életmód fontosságára. Az EgészségPART-on idén is minden jelen lesz, ami számomra fontos: a sport, az egészséges táplálkozás és életmód alapjai, családi programok és az egészségügyi szűrések is. Nagy örömmel várom, hogy ismét találkozhassak a családokkal Újbudán és egy izgalmas napot tölthessünk el az egészség jegyében!” ‒ mondta Király Nóra, Újbuda alpolgármestere, a FICSAK alapítója.

 


További információ az esemény oldalán.

 

 

OPH/FICSAK Kép: Pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Életmód

Cikk ajánló

Az Országos Étterem Hét közönségdíjasai áprilisban fix áras menüvel várják a vendégeket

Az Országos Étterem Hét vendégei által legjobbnak ítélt 22 étteremben április 15. és 21. k…