Ajánló Megjelent az Oldalas magazin októberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-09-30 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,048 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin októberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2015_oktoberi_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Lukács Istvánnal, többszörös Olimpiai- és Világbajnok, valamint Magyarországon egyedüliként három Oscar-díjat megszerző séffel. → Eddig és ne tovább! (Asztalos István írása) – terítéken a pincérszakma és annak javasolt betiltása… → Nagylátószög: A tulajdonosi alkalmatlanságról kérdeztük szakértőinket. → Döme Konyhája: Valami nagy baj van az oktatással! → Őshonos Delikát: Az olajozott hétköznapokért… → Gasztronauta, Séfek a Sous-Vide-ról: Októberi riportalanyunk Gál Péter, a Telkibányai Ezüstfenyő Hotel Ügyvezető Igazgatója → Vélemény: Sorsdöntő lépés szükséges? → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata) : Nem is Süsü, aki szereti… → Chef a családban: Narancsos kacsa sütőtök hasábokkal → Minek az új?: A disznóvágásról → Rövid az élet: Panyolai Elixír Vilmoskörte Pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Debrecen és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Takler Primarius – Merlot 2011 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Minden jog fenntartva! © Oldalas magazin 2015
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Nőhet a baromfihús- és tojásfogyasztás A baromfihús és az étkezési tojás általános forgalmi adója (áfa) 5 százalékra csökken 2017. …
Gombás, rizses csirkemell Gombás, rizses csirkemell Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 1 fej vöröshagyma …