Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2022. júniusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2022-06-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 378 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magaztin 2022. júniusi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Horváth Istvánnal a budaörsi Friedmann ház szakácsával → Gasztronauta- A Sous-Vide, mint élelmiszeripari félkész termék → Már előre felhívtuk erre a figyelmet – Asztalos István írása → Nagylátószög: Meddig reálisak a bérek? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Új alapítvány segíti az ételallergiás magyar családokat → Magyarország étele 2023: A megállapodás megszületett → A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület berúgta az ajtót → A dietetikus segít: hogyan vegyük rá a gyerekeket, hogy megegyék a főzeléket? → Séfklub – Nyári étlap – Chef workshop → Erős nyári szezonra számít a rendőrség a Balatonnál → Vélemény: A bérfeszültség margójára → Jól teljesítettek tavaly a McDonald’s-ok Magyarországon → Tepszi.hu: Epres kuszkusz → Minek az új?: Saját erjesztésű ecettel készült uborka → Rövid az élet: Agárdi, Körte Pálinka → Tepszi.hu: Gyömbéres eper- rebarbara chutney → Rigmusok: versek, rigmusok → Pécs: Megvan a város új szlogenje → In Vino Veritas: Sike Tamás Merlot selection 2006 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hollókő. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Margarin vagy vaj? – Nagy kérdés??? Margarin vagy vaj? – Nagy kérdés??? Az imént olvastam egy egyértelmű PR cikket …
Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében Olyan hiánypótló kiadvány jelent meg …