Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2018. februári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-02-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 752 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. február>>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Tégel Imrével, aki a Benczúr Hotel konyhafőnöke → Egy kezdeményezés, amely a jövőbe mutat – Asztalos István írása → Nagylátószög: Mit vártok Magyarország ételétől? – erről kérdeztük szakértőinket → Dr. Váradi Éva, Coach: Kisebb lépések, nagyobb elégedettség? → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot! → Étrend: A gluténmentes táplálkozás a vendéglátásban, Chef Workshop → Gasztronauta: A vákuumcsomagolás, mint tartósítás → Mindenmentes: Mit is adjunk táplálék allergiával küzdő gyermekeinknek. → Előzetes – „Magyarország étele 2018” szakácsverseny → Vélemény: Tényleg nincs alázat? → XX. Séfbál – Hotel Benczúr → Jegyzet: VII. „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny → Tepszi.hu: Vöröslencse curry spenóttal → Minek az új?: Februári kertészkedés → Rövid az élet: Békési, Köszméte pálinka → Tepszi.hu: Édes zsemle – paleo → Jövő: Mire figyeljünk, hogy kevesebb szemetet termeljünk? → Rigmusok: Tavaszhívogató versek, mondókák → In Vino Veritas: Frittmann, Generosa 2016 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Újranyílt Budapest ikonikus kávézója Ismét a 19. század végének grandiózus freskói alatt lehet enni-inni – olvasható az infostart.hu-n. Közel …
Nagyot nőtt a mézfogyasztás A méz itthoni népszerűsítésének köszönhetően hét év alatt több mint a duplájára nőtt a …