Főoldal Hírek Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2018. februári száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2018. februári száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
354
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2018. február>>>

 

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Tégel Imrével, aki a Benczúr Hotel konyhafőnöke
  • → Egy kezdeményezés, amely a jövőbe mutat – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mit vártok Magyarország ételétől? – erről kérdeztük szakértőinket
  • → Dr. Váradi Éva, Coach: Kisebb lépések, nagyobb elégedettség?
  • → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot!
  • → Étrend: A gluténmentes táplálkozás a vendéglátásban, Chef Workshop
  • → Gasztronauta: A vákuumcsomagolás, mint tartósítás
  • → Mindenmentes: Mit is adjunk táplálék allergiával küzdő gyermekeinknek.
  • → Előzetes – „Magyarország étele 2018” szakácsverseny
  • → Vélemény: Tényleg nincs alázat?
  • → XX. Séfbál – Hotel Benczúr
  • → Jegyzet: VII. „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny
  • → Tepszi.hu: Vöröslencse curry spenóttal
  • → Minek az új?:  Februári kertészkedés
  • → Rövid az élet: Békési, Köszméte pálinka
  • → Tepszi.hu: Édes zsemle – paleo
  • → Jövő: Mire figyeljünk, hogy kevesebb szemetet termeljünk?
  • → Rigmusok: Tavaszhívogató versek, mondókák
  • → In Vino Veritas: Frittmann, Generosa 2016
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Itt a szelídgesztenye-szezon!

A szelídgesztenye jellemzően októberben érik, így a napokban frissáruként megtalálható már…