Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. februári száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2017. februári száma!

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,036
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2107. februári szám (Katt)

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Ortó Gyulával, aki az eltűnő félben lévő hidegkonyhának egyik jeles szakácsa
  • → A változás néha jobb, mint az iszap ízű pangás – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mennyit ér egy életpálya? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Vendéglátás Menedzsment: Bocuse d’Or, Lyon 2017
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Mátay Sándor
  • → Vélemény: Olimpia, vagy Michelin csillag?
  • → Chef a családban: Zöldbab lazacban vörös áfonyás kakukkfüves parenyica mártogatóssal
  • → Minek az új?:  A petrezselyem termesztése
  • → Rövid az élet: Rózsa Birspálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Rigmusok: Farsangi versek, mondókák
  • → In Vino Veritas: Polyák, Chardonnay 2015
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül
  • → Kalendárium: Télutó, Jégbontó hava

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

Minden jog fenntartva &copy; 2016

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Egyre többen fizetnek akár magasabb árat is hazai termékekért

Az élelmiszeripar kiemelkedő stratégiai ágazat, melynek fejlesztése komoly felelősséget je…