Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. februári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-02-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,403 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2107. februári szám (Katt) A tartalomból: → Objektív: Interjú Ortó Gyulával, aki az eltűnő félben lévő hidegkonyhának egyik jeles szakácsa → A változás néha jobb, mint az iszap ízű pangás – Asztalos István írása → Nagylátószög: Mennyit ér egy életpálya? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Vendéglátás Menedzsment: Bocuse d’Or, Lyon 2017 → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Mátay Sándor → Vélemény: Olimpia, vagy Michelin csillag? → Chef a családban: Zöldbab lazacban vörös áfonyás kakukkfüves parenyica mártogatóssal → Minek az új?: A petrezselyem termesztése → Rövid az élet: Rózsa Birspálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Rigmusok: Farsangi versek, mondókák → In Vino Veritas: Polyák, Chardonnay 2015 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül → Kalendárium: Télutó, Jégbontó hava Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Minden jog fenntartva © 2016
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Parragh László: a tudást gazdaságközelivé kell tenni Parragh László: a tudást gazdaságközelivé kell tenni A tudás két forrását, …
Mandulában sült pontypatkó, narancsleves salátával Mandulában sült pontypatkó, narancsleves salátával Hozzávalók (4 személyre): 4 db pontypatkó 10 …