Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2015 decemberi száma Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-12-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 963 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin decemberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2015_december_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Sándor Dénessel a Gazdasági Főiskola docensével, valamint a gasztronómia doktorával → Csoportterápia! – Asztalos István írása → Nagylátószög: Problémásak a szakácsok? Mi lesz a következmény?- erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket. → Döme Konyhája: Belső igény → Gasztronauta, Séfek a Sous-Vide-ról: Decemberi riportalanyunk Asztalos István az Oldalas magazin főszerkesztője, és a Nemzeti Egység Klaszter (NEK) elnöke → Fusion: Káros vagy sem a sütőolaj? → Vélemény: Előbb kérdezünk, nem?! → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata) : Lila volt, sárga lett! → Őshonos Delikát: A kecsketej → Chef a családban: Káposztás rakott csülök recept → NEK: Helyzetjelentés: Rendeletmódosítási kérelem → Minek az új?: A tápérték → Rövid az élet: Cruxx, Cabernet franc pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Veszprém és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Pók Tamás – Négykezes 2012 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most 5 liter prémium minőségű étolajat! Melyet a Start Assistance Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
A ketchup-helyzetet mérte fel ezúttal a Nébih Ketchupokat vizsgáltak a legújabb Szupermenta teszt során a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A …
A munkahelyi stressz kiváltó okai, kezelése A munkahelyi stressz kiváltó okai, kezelése A munkahelyi stressz gyakori jelenség napjainkban, …