Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2015 decemberi száma Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-12-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,030 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin decemberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2015_december_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Sándor Dénessel a Gazdasági Főiskola docensével, valamint a gasztronómia doktorával → Csoportterápia! – Asztalos István írása → Nagylátószög: Problémásak a szakácsok? Mi lesz a következmény?- erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket. → Döme Konyhája: Belső igény → Gasztronauta, Séfek a Sous-Vide-ról: Decemberi riportalanyunk Asztalos István az Oldalas magazin főszerkesztője, és a Nemzeti Egység Klaszter (NEK) elnöke → Fusion: Káros vagy sem a sütőolaj? → Vélemény: Előbb kérdezünk, nem?! → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata) : Lila volt, sárga lett! → Őshonos Delikát: A kecsketej → Chef a családban: Káposztás rakott csülök recept → NEK: Helyzetjelentés: Rendeletmódosítási kérelem → Minek az új?: A tápérték → Rövid az élet: Cruxx, Cabernet franc pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Veszprém és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Pók Tamás – Négykezes 2012 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most 5 liter prémium minőségű étolajat! Melyet a Start Assistance Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
KSH: a vendégéjszakák száma 7,5, a vendégeké 13 százalékkal nőtt novemberben az egy évvel korábbihoz képest
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Tizenhárom szakács jutott tovább a Czifray-mesterkurzus selejtezőiből Tizenhárom szakács jutott tovább a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) III. Czifray-mesterkurzusának selejtezőiből, a kiválasztottak két …
Itt a megújult Étrend és az ETE első közös rendezvénye az egészség jegyében Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének (Séfklub) következő nagyszabású eseménye, az Egészséges Táplálkozásért Egyesület (ETE) …