Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. novemberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-11-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,891 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2016. novemberi szám A tartalomból: → Objektív: Interjú Rácz Ferenccel, aki gyakorló szakácsként a háttérben tevékenykedik, mégis sokszor több ezer fő étkeztetéséről gondoskodik. → Becsület, tisztesség, elhivatottság! – Asztalos István írása → Nagylátószög: Tényleg nem jók a mai receptek? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Vendéglátás Menedzsment: Nem dumálunk, fejlesztünk! → Road Show: Bevettük Gyenesdiást, Sárvárt, Hajdúszoboszlót és Alsóörsöt → Gasztronauta: Alapvető sous-vide ételkészítési technikák 2. A fűszerezés → Vélemény: Lehet, hogy ez a baj?! → Chef a családban: Ízletes szaftos sertéssült recept → Minek az új?: A fedett székelykapuk → Rövid az élet: Békési Prémium Szőlő pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Szeged és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Rigmusok: Őszi versek, mondókák → In Vino Veritas: Szeleshát, Oroszlán 2009 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Summary 0 % Az Ön értékelése Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Öt dolog, amit nem tudtunk a tudatos táplálkozásról Könnyedén akasztjuk magunkra az egészségtudatos jelzőt, ha naponta salátázunk, kerüljük a gyorsételeket, elfelejtjük a …
Csökkent az élelmiszer-hulladék mennyisége az utóbbi években Magyarországon Magyarországon az élelmiszer-hulladék mennyisége 4 százalékkal csökkent 2016 és 2019 között, ugyanis a 2019 …