Átólzéig Hivatalosan is elkezdődött az IKA-Kulináris Olimpia – frissítve Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-10-21 12 perc átlagos olvasási idő 0 2,014 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr MNGSZ 2016. október 25. 19:54 4. NAP EREDMÉNYEI: Magyar szempontból a következő eredmények születtek: Közétkeztetési csapat – élő melekonyha: Magyar Nemzeti Katonaszakács Válogatott – EZÜST Regionális csapatok: Békés Megyei Culinary Team I. – ezüst Szakács: Brunner Attila (Pécs) – bronz Konyári Sándor (Nyíregyháza) – diploma Törőcsik Zoltán (Svédország) – diploma Szakács artisztika: Ambrus György Krisztián (Gyula) – bronz Patkó Károly (Tiszaföldvár) – bronz Cukrász artisztika: Tóth Anita (Budapest, Gyál) – ezüst Kiss Ibolya (Bicske) – ezüst Bereczki Attila (Fehérgyarmat) – diploma Ezúton is gratulálunk mindenkinek! 2016. október 24. 21:04 3.NAP EREDMÉNYEK Magyar szempontból a következő eredmények születtek: Szakács: Huszár Tibor (Nyíregyháza) – ezüst Pozsár Bence (Debrecen) – bronz Balog Szabolcs (Debrecen) – bronz Gajdán Antal (Hajdúböszörmény) – diploma Gajdán Attila (Hajdúböszörmény) – diploma Szakács artisztika: Osztrovszki Ildikó (Szolnok) – ezüst Cukrászati artisztika: Jennifer Melanie Ziemons (Budapest) – arany Szabó Sándor (Mátészalka) – arany Tóth László (Kisújszállás) – bronz és bronz Ezúton is gratulálunk mindenkinek! 2016. október 23. 22:20 Ma is született magyar arany, még pedig szakács és cukrászati artisztika kategóriában! Lássuk akkor a 2. nap eredményeit Erfurtból a magyarok szemszögéből! Regionális csapat kategória: Békés Megyei Culinary Team – bronz Szakács kategória: Szabó Csaba (Törökbálint – Like Bisztró) -ARANY Horváth Ferenc (Kisújszállás) – bronz Németh Tibor (Sárvár, Sopron) – bronz Rékási Tibor (Martfű) – bronz Borda Attila (Sárvár) – diploma Cziránku István (Nyíregyháza) – diploma Mezei Zoltán (Sárvár) – diploma Tanács Attila (Budapest) – diploma Cukrász kategória: Takács Bernadett (Zalaegerszeg) – ezüst Cukrászati artisztika: Erdős Hanna (Tiszaföldvár) – ARANY Kovács János (Kiskunhalas) – ezüst Ágoston-Major Beáta (Szeged) – bronz Veress Andrea Hajnalka (Budapest) – bronz Németh Tibor (Sárvár, Sopron) – 2x diploma Gratulálunk minden versenyzőnek! 2016. október 22. 17:20 Megvannak az első nap eredményei Erfurtból, ahol egy biztos: a zsűri igen szigorúan kezdett. Érmek tekintetében hasonló a rendszer egy bor minősítéséhez – köszönhetően a több száz versenyzőnek és versenymunkának. A zsűri figyelembe véve és követve a részletes és összetett szempontrendszert, meghatározza a munkák összpontszámát, mely alapján kiderül, hogy milyen minősítést ér el. A négy nap végén pedig feláll a végleges rangosor és kiderül minden kategóriában, hogy kik az abszolút bajnokok. Az biztos, hogy ma a magyarok közt a cukrászok vitték a prímet, hiszen Magyarné Fekete Veronika (Budapest) és Kovács János (Kiskunfélegyháza) aranyat, Kiss Podmanicky Krisztina (Komárom) pedig ezüstérmet nyert. Remekelt a Magyar Nemzeti Katonaszakács Válogatott is, akik komplex hidegkonyhai munkájukra ezüstöt kaptak. Szintén ezüstöt kapott Kelemen Roland (Hunguest Hotels) szakács kategóriában, míg Imre György (Békéscsaba) bronzot szakács artisztikában. Ma nap mutatkozott be az első magyar regionális csapat, a Hajdúsági Regionális Culinary Team, akik hasonlóan, mint Lenk Zsolt (Budapest) diploma minősítést kaptak. Szívből gratulálunk Mindenkinek! 2016. október 21. 17:00 A rendezvény számokban: 802 egyéni kiállító 32 nemzeti válogatott 20 junior nemzeti válogatott 20 közétkeztetési csapat 59 regionális csapat 85 gyümölcs- és zöldségszobrász… …érkezett a világ minden tájáról Németországba, hogy kiderüljön kik a legjobbak versenykategóriájukban! Köztük van a Magyar Nemzeti Katonaszakács Válogatott, 3 regionális csapat és több egyéni induló, akik eredményeiről folyamatosan beszámolót adunk majd! Hajrá Magyarok! A kulináris olimpiát minden negyedik évben rendezik meg, a négynapos eseményen közel ötven nemzet több mint 2500 versenyzője méri össze tudását. Idén 2016. október 22-25-ig tart. A gasztronómiai verseny nem önálló rendezvény, hanem az IKA szakkiállítás része. A versenyen nemzeti szakács-cukrász, nemzeti katonai, nemzeti ifjúsági válogatottak, valamint közétkeztetési, regionális csapatok és egyéni versenyzők is részt vesznek A cikk folyamatosan frissül! Forrás: MNGSZ / Fotó: MNGSZ Summary 0 % Az Ön értékelése Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Mit tegyünk a rossz ajándékokkal? Még a karácsonyi ünnepek előtt járunk ugyan, de érdemes lehet felkészülni az ünnepek után …
A rászoruló gazdiknak segít ZöldEb a karantén idején A kutyások a koronavírus miatt elrendelt korlátozó időszakban sem hagyják magukra egymást: a ZöldEb …