Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016 májusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2016 májusi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,074
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin 2016 májusi száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

 

https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_majusi_szam

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Végh Tamással, aki  a Hungast cégcsoport gasztronómiai igazgatója, és az Étrend egyesület alelnöke.
  • → Vasárnapi tisztánlátás – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Sok az eszkimó, kevés a fóka? Az üzletek számának szabályozásáról kérdeztük szakértőinket
  • → Döme Konyhája: Néhány szó a tápanyagokról
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Májusi riportalanyunk Kotra Zoltán, a Monks Bistrot Chefje
  • → Vélemény: A kettős érzés és a jövő
  • → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): Kicsi a borsó, de finom…
  • → Chef a családban: Zöld spárga háziasan recept
  • → Kotra Zoltán: Zeller fagylalt, bazsalikomos zöld almával és pekán dióval recept
  • → Őshonos Delikát: A (mangalica) kismalacok és a …spanyolok
  • → Minek az új?:  Az Élő Tanyamúzeum
  • → Rövid az élet: Szigetköz lelke, Faeper pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Rigmusok: Weöres Sándor: Bolygó zápor; Bars Sári: Nyárelőn
  • → In Vino Veritas: Figula, Sauvignon Blanc – 2015
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…