Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016 májusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-05-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,128 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2016 májusi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_majusi_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Végh Tamással, aki a Hungast cégcsoport gasztronómiai igazgatója, és az Étrend egyesület alelnöke. → Vasárnapi tisztánlátás – Asztalos István írása → Nagylátószög: Sok az eszkimó, kevés a fóka? Az üzletek számának szabályozásáról kérdeztük szakértőinket → Döme Konyhája: Néhány szó a tápanyagokról → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Májusi riportalanyunk Kotra Zoltán, a Monks Bistrot Chefje → Vélemény: A kettős érzés és a jövő → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): Kicsi a borsó, de finom… → Chef a családban: Zöld spárga háziasan recept → Kotra Zoltán: Zeller fagylalt, bazsalikomos zöld almával és pekán dióval recept → Őshonos Delikát: A (mangalica) kismalacok és a …spanyolok → Minek az új?: Az Élő Tanyamúzeum → Rövid az élet: Szigetköz lelke, Faeper pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Rigmusok: Weöres Sándor: Bolygó zápor; Bars Sári: Nyárelőn → In Vino Veritas: Figula, Sauvignon Blanc – 2015 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Milyen és mennyi szaloncukrot fogyasztunk? Íme,a nagy szaloncukor teszt Milyen és mennyi szaloncukrot fogyasztunk? Íme,a nagy szaloncukor teszt A karácsonyi ünnepek előtt a …
Zöld Tavasz Veltelinivel A Remény színe a ZöldNovember óta van lefagyva az ország-világ, nincs valódi hús-vér közösségi …