Főoldal Hírek Átólzéig Még pályázhatnak a panziók

Még pályázhatnak a panziók

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,457
 ehaccp_topbanner3.jpg

A nagy érdeklődésre tekintettel a panziók két hónappal tovább, 2018. március 14-ig nyújthatják be igényüket szálláshelyek fejlesztésére. Országszerte magasabb minőségű szolgáltatásokat, megújult, korszerű környezetet eredményezhet a panziók tekintetében a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció.

 

A kiírás keretében a „szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendeletben” foglalt panzió kategória előírásainak megfelelő, fővároson kívüli szálláshelyek tulajdonosai vagy üzemeltetői nyújthatnak be támogatási igényt, a szobaszámtól és a projekt konkrét tartalmától függően, legfeljebb 60 millió forintra.

 

A vissza nem térítendő támogatás maximális intenzitása 70 százalék, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Fejlesztési Bank együttműködésének köszönhetően az önerő egy részének biztosításához a pályázók számára elérhető az MFB kedvezményes kamatozású hitelterméke, melyet kifejezetten ehhez a programhoz fejlesztettek ki.

A támogatás maximális összegének korábbi megemelése kapcsán módosul a felhívás E. 4. pontja, melynek köszönhetően a fenntartási időszakhoz kapcsolódó biztosítéknyújtási kötelezettség összhangba kerül az államháztartásról szóló törvény előírásaival.

 


A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., mint Kezelő szerv fenntartja a jogot, hogy jelen felhívást módosítsa, felfüggessze vagy lezárja, amelyről indoklással ellátott közleményt tesz közé a www.kisfaludyprogram.hu oldalon.

A felhívás kizárólag már üzemelő szálláshely számára pályázható. A vissza nem térítendő támogatásra az igényeket 2018. március 14-ig lehet benyújtani, kizárólag elektronikus úton, a https://eptk.fair.gov.hu weboldalon keresztül. A 2018. január 15-i, valamint a 2018. március 14-i szakaszhatárig benyújtott pályázatok együttesen kerülnek elbírálásra.

 

 

MTÜ Kép: Pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A MATE növényvédelmi drónpilótái világszínvonalú tudással bírnak

Tizenhat fő végezte el a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint az ABZ Drone Kft…