Főoldal Hírek Átólzéig Médiapartnerség a Bethesda Kórház és az Oldalas magazin között

Médiapartnerség a Bethesda Kórház és az Oldalas magazin között

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,266
 ehaccp_topbanner3.jpg

Médiapartnerség a Bethesda Kórház és az Oldalas magazin között

 

A tavalyi évben a szerkesztőségnek (is) köszönhetően a közvélemény figyelme a Kórház felé fordult. A gyógyító személyzet munkáját sokan segítették a Bethesda Kórház Alapítvány támogatásával. A kapott segítségnek köszönhetően az elmúlt évben kitűzött cél idén megvalósul! A tervek szerint novemberben átadásra kerül a Bethesda Anyák Háza, amelyben a vidékről érkező édesanyák elszállásolásával tudja a kórház segíteni a szülőket!

Munkatársainkkal az intézmény 150 éves nemes hagyományának fenntartásában próbálunk újra segíteni az idei évben is azzal, hogy a Bethesda Kórházban működő Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központról <mely az Önök településéről is fogadja a betegeket>, az információ eljusson a mindenkihez, s minél szélesebb körű összefogás tudjon megvalósítani!

Az Oldalas magazin főszerkesztőjeként, természetesen örömmel vettem a Médiapartnerségi felkérésüket a 2015-ös évre, így azt elfogadtam. Hiszünk abban, hogy egy számunkra aprósággal, a megjelenés erejével is segíthetünk, ezért a 2015. évre vonatkozó média együttműködés kialakítását a Bethesda Gyermekkórházzal, illetve Alapítvánnyal természetesen elfogadtuk.

A felkérés, és az, hogy segíthetjük a munkájukat, megtisztelő a számunkra!

A kórházról  bővebben: www.bethesda.hu; Az alapítványról bővebben: www.bka.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

KÁN Egyetemi Napok – a Dunántúl legnagyobb agrárrendezvénye

Sajtótájékoztató keretében ismertették a szeptember 27-29. között megrendezésre kerülő KÁN…