Főoldal Hírek Átólzéig Médiapartnerség a Bethesda Kórház és az Oldalas magazin között

Médiapartnerség a Bethesda Kórház és az Oldalas magazin között

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,183
 ehaccp_topbanner3.jpg

Médiapartnerség a Bethesda Kórház és az Oldalas magazin között

 

A tavalyi évben a szerkesztőségnek (is) köszönhetően a közvélemény figyelme a Kórház felé fordult. A gyógyító személyzet munkáját sokan segítették a Bethesda Kórház Alapítvány támogatásával. A kapott segítségnek köszönhetően az elmúlt évben kitűzött cél idén megvalósul! A tervek szerint novemberben átadásra kerül a Bethesda Anyák Háza, amelyben a vidékről érkező édesanyák elszállásolásával tudja a kórház segíteni a szülőket!

Munkatársainkkal az intézmény 150 éves nemes hagyományának fenntartásában próbálunk újra segíteni az idei évben is azzal, hogy a Bethesda Kórházban működő Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központról <mely az Önök településéről is fogadja a betegeket>, az információ eljusson a mindenkihez, s minél szélesebb körű összefogás tudjon megvalósítani!

Az Oldalas magazin főszerkesztőjeként, természetesen örömmel vettem a Médiapartnerségi felkérésüket a 2015-ös évre, így azt elfogadtam. Hiszünk abban, hogy egy számunkra aprósággal, a megjelenés erejével is segíthetünk, ezért a 2015. évre vonatkozó média együttműködés kialakítását a Bethesda Gyermekkórházzal, illetve Alapítvánnyal természetesen elfogadtuk.

A felkérés, és az, hogy segíthetjük a munkájukat, megtisztelő a számunkra!

A kórházról  bővebben: www.bethesda.hu; Az alapítványról bővebben: www.bka.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…