Főoldal Hírek Átólzéig Sült gomolya, pikáns rukkola salátával

Sült gomolya, pikáns rukkola salátával

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,333
 ehaccp_topbanner3.jpg

Sült gomolya, pikáns rukkola salátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 60 dkg gomolyasajt
  • 20 dkg kaliforniai paprika
  • 10 dkg lilahagyma
  • 0,01 kg feketebors (őrölt)
  • 2 db paradicsom
  • 20 dkg rukkola
  • 1 dl Oliva olaj
  • 1 db narancs leve
  • 2 kanál méz

 

A rukkolát a feldarabolt zöldségekkel összeforgatjuk. Majd elkészítjük az öntetét, amely olivaolajból, mézből és facsart narancsléből áll. Ezzel összekeverjük és a köretet már tálalhatjuk is.

A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben kevés olajon kisütjük. Ha belisztezzük, akkor hamarabb megpirul és kevésbé fog a serpenyőhöz tapadni, de mindez csak döntés kérdése, mert jó serpenyőben erre nincsen szükség.

Ez egy egészséges étel, elég csak a kecskesajt jótékony hatásaira gondolnunk, amely jótékony hatását megőrizhetjük a kíméletes ételkészítés során.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Imádjuk, de mennyire ismerjük? Meghökkentő statisztikák a baconről

Kevés olyan étel van, ami nélkül nem tudnánk élni. A bacon biztosan közéjük tartozik. Egyr…