Főoldal Hírek Csőposta Marketingjavaslatokat vár Budafok-Tétény

Marketingjavaslatokat vár Budafok-Tétény

3 perc átlagos olvasási idő
0
763
 ehaccp_topbanner3.jpg

Budafok-Tétény önkormányzata ötletpályázatot hirdet a XXII. kerület bornegyed arculatának megalkotására, népszerűsítésére, a pályázatokat augusztus 20-ig lehet beadni – közölte az önkormányzat az MTI-vel pénteken.

 

Olyan marketingjavaslatokat várnak, melyek segítségével Budafok határozott helyet foglalhat el Budapest turisztikai térképén, úti célként és szakmai elhelyezkedési lehetőségként egyaránt. A pályázat a bor- és pezsgőkészítés megismertetését helyezi fókuszba.

 

A kerület új arculatának megalkotására minden 18. életévét betöltött, de 35 évnél nem idősebb magyar, illetve európai uniós állampolgár jelentkezhet, az önkormányzat nem köti végzettséghez vagy szakmai tudáshoz a jelentkezést. A pályázatok benyújthatók egyénileg és csapatban egyaránt.

 

Az önkormányzat arra vár ötleteket, hogyan tenné a budafoki borkultúrát és turizmust márkává, és hogyan építené fel a kerület turisztikai arculatát.

 

A pályázat döntője, a legígéretesebb pályaművek végleges prezentálása, és az eredményhirdetés a Budafoki Borfesztivált megelőző napon, augusztus 30-án lesz.

 

A zsűri elnöke Szalay- Bobrovniczky Alexandra, XXII. kerületi főpolgármester-helyettes.

 

Az első helyezett nyereménye 300 ezer forint, a 2. helyezett 200 ezer forintot, a 3. pedig 100 ezer forintot kap, és minden díjazott a Magyar Turisztikai Ügynökség által felajánlott 4 borból álló borcsomagot is hazavihet.

 

 

MTI/Pixabay

  • Borpromóciós programot indít az Agrárminisztérium

    A minőségi borok értékesítésének támogatására 3,5 milliárd forintos borpromóciós program i…
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Nyolc érmet szereztek a magyarok az idei Champagne és Pezsgő Világbajnokságon

Három arany- és öt ezüstérmet szereztek a magyar pezsgőkészítők által nevezett tételek az …