Főoldal Hírek Csőposta Marketingjavaslatokat vár Budafok-Tétény

Marketingjavaslatokat vár Budafok-Tétény

3 perc átlagos olvasási idő
0
788
 ehaccp_topbanner3.jpg

Budafok-Tétény önkormányzata ötletpályázatot hirdet a XXII. kerület bornegyed arculatának megalkotására, népszerűsítésére, a pályázatokat augusztus 20-ig lehet beadni – közölte az önkormányzat az MTI-vel pénteken.

 

Olyan marketingjavaslatokat várnak, melyek segítségével Budafok határozott helyet foglalhat el Budapest turisztikai térképén, úti célként és szakmai elhelyezkedési lehetőségként egyaránt. A pályázat a bor- és pezsgőkészítés megismertetését helyezi fókuszba.

 

A kerület új arculatának megalkotására minden 18. életévét betöltött, de 35 évnél nem idősebb magyar, illetve európai uniós állampolgár jelentkezhet, az önkormányzat nem köti végzettséghez vagy szakmai tudáshoz a jelentkezést. A pályázatok benyújthatók egyénileg és csapatban egyaránt.

 

Az önkormányzat arra vár ötleteket, hogyan tenné a budafoki borkultúrát és turizmust márkává, és hogyan építené fel a kerület turisztikai arculatát.

 

A pályázat döntője, a legígéretesebb pályaművek végleges prezentálása, és az eredményhirdetés a Budafoki Borfesztivált megelőző napon, augusztus 30-án lesz.

 

A zsűri elnöke Szalay- Bobrovniczky Alexandra, XXII. kerületi főpolgármester-helyettes.

 

Az első helyezett nyereménye 300 ezer forint, a 2. helyezett 200 ezer forintot, a 3. pedig 100 ezer forintot kap, és minden díjazott a Magyar Turisztikai Ügynökség által felajánlott 4 borból álló borcsomagot is hazavihet.

 

 

MTI/Pixabay

  • Borpromóciós programot indít az Agrárminisztérium

    A minőségi borok értékesítésének támogatására 3,5 milliárd forintos borpromóciós program i…
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…