Ajánló Ismét jótékonykodott a Séfklub – 2022. Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2022-08-13 6 perc átlagos olvasási idő 0 515 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel.Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját.Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 19 fővel prezentáltak egész napos étkezést a táborlakók részére.Az egész napos étkezés alapanyagait a Séfklub tagjai adták össze, ezen felül Pálvölgyi Zoltán szamóca- és erdei gyümölgykrémlevessel, Fekete János almás pitével, Novák Judit pedig édességcsomaggal járult hozzá a rendezvény sikeréhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük!A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben):Ács LajosÁsc KrisztiánAsztalos IstvánDankai LászlóDanyi GáborFekete JánosGyimesi TamásHauser JózsefHauser JózsefKovács KatalinKubiczki SzabolcsMáté LajosMolnár Tóth ÉvaNovák JuditPálvölgyi ZoltánSchwarcz AndrásSzappanyos ViktorSzepesi IvánVárosi BernadettAz egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója ismételten Lukács Bernadett volt, aki a szervezésben segédkezett. így a tábor lakóit játékosan, vidámsággal megspékelt játékokkal vezették be az Istentisztelet és a hit világába.A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, három csapatot alkotva ügyességi versenyben is részt vettek. A három csapat a következő volt:Kubicki Szabolcs, Danyi Gábor, Szepesi IvánGyimesi Tamás, Szappanyos Viktor, Gyimesi TamásÁcs Lajos, Ács Krisztián, Hauser JózsefA játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, „hogy vágják olyan gyorsan a hagymát, paprikát, paradicsomot”.Ismerve a vendéglátóipar jövőjét érintő kihívásokat és a már most is tapasztalható hatalmas munkaerőhiányt, a rendezvény amolyan pályaorientációként is felfogható, hiszen a tábor lakóiból válhatnak majd ki a jövő szakácsai.A gyermekek saját készítésű meglepetéssel is készültek, amit a tábor végén közösen adtak át a Séfeknek.További fényképek ide kattintva elérhetők >>>Ültesd gyakorlatba tudásod, borítsd zöldbe kiskerted Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban Elkészült a Magyarország étele – A nemzet egy darabja című dal Robotok forradalmasítják a vendéglátást: ismert kínai cég termékei jönnek Magyarországra Több mint 44 ezren próbálták ki a növényi alapú étrendet egy hónapig
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Megjelent az Oldalas magazin 2019. áprilisi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a …
Két magyarnak is drukkolhatunk a világdöntőn A 105 tagországot és közel 10 millió séfet, gasztronómiai szakembert átölelő World Association of …