Főoldal Hírek Ajánló Ismét jótékonykodott a Séfklub – 2022.

Ismét jótékonykodott a Séfklub – 2022.

6 perc átlagos olvasási idő
0
493
 ehaccp_topbanner3.jpg

Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel.

Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját.

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 19 fővel prezentáltak egész napos étkezést a táborlakók részére.

Az egész napos étkezés alapanyagait a Séfklub tagjai adták össze, ezen felül Pálvölgyi Zoltán szamóca- és erdei gyümölgykrémlevessel, Fekete János almás pitével, Novák Judit pedig édességcsomaggal járult hozzá a rendezvény sikeréhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük!

A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben):

  • Ács Lajos
  • Ásc Krisztián
  • Asztalos István
  • Dankai László
  • Danyi Gábor
  • Fekete János
  • Gyimesi Tamás
  • Hauser József
  • Hauser József
  • Kovács Katalin
  • Kubiczki Szabolcs
  • Máté Lajos
  • Molnár Tóth Éva
  • Novák Judit
  • Pálvölgyi Zoltán
  • Schwarcz András
  • Szappanyos Viktor
  • Szepesi Iván
  • Városi Bernadett

Az egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója ismételten Lukács Bernadett volt, aki a szervezésben segédkezett. így a tábor lakóit játékosan, vidámsággal megspékelt játékokkal vezették be az Istentisztelet és a hit világába.

A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, három csapatot alkotva ügyességi versenyben is részt vettek. A három csapat a következő volt:

  • Kubicki Szabolcs, Danyi Gábor, Szepesi Iván
  • Gyimesi Tamás, Szappanyos Viktor, Gyimesi Tamás
  • Ács Lajos, Ács Krisztián, Hauser József

A játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, „hogy vágják olyan gyorsan a hagymát, paprikát, paradicsomot”.

Ismerve a vendéglátóipar jövőjét érintő kihívásokat és a már most is tapasztalható hatalmas munkaerőhiányt, a rendezvény amolyan pályaorientációként is felfogható, hiszen a tábor lakóiból válhatnak majd ki a jövő szakácsai.

A gyermekek saját készítésű meglepetéssel is készültek, amit a tábor végén közösen adtak át a Séfeknek.

További fényképek ide kattintva elérhetők >>>

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Európai és magyar jövőt a helyi értékek megbecsülésén keresztül lehet építeni

Európai és magyar jövőt kizárólag a helyi értékek megbecsülésén, megóvásán és gyarapításán…