Ajánló Ismét jótékonykodott a Séfklub – 2022. Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2022-08-13 6 perc átlagos olvasási idő 0 399 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Befejeződött a Katolikus Karitász családokért indított programja, melynek keretében közel százötven gyermeket ajándékozott meg kedvezményes táborozási lehetőséggel. Az egy hetes gyermektábor utolsó napján az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete jótékonysági főzéssel segítette a Katolikus Karitász munkáját. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete és a kollégák, barátok, 19 fővel prezentáltak egész napos étkezést a táborlakók részére. Az egész napos étkezés alapanyagait a Séfklub tagjai adták össze, ezen felül Pálvölgyi Zoltán szamóca- és erdei gyümölgykrémlevessel, Fekete János almás pitével, Novák Judit pedig édességcsomaggal járult hozzá a rendezvény sikeréhez. A nagylelkű felajánlásaikat ezúton is köszönjük! A karitatív főzésben részt vállalt (abc sorendben): Ács LajosÁsc KrisztiánAsztalos IstvánDankai LászlóDanyi GáborFekete JánosGyimesi TamásHauser JózsefHauser JózsefKovács KatalinKubiczki SzabolcsMáté LajosMolnár Tóth ÉvaNovák JuditPálvölgyi ZoltánSchwarcz AndrásSzappanyos ViktorSzepesi IvánVárosi Bernadett Az egész jótékonysági főzés mozgatórugója és támogatója ismételten Lukács Bernadett volt, aki a szervezésben segédkezett. így a tábor lakóit játékosan, vidámsággal megspékelt játékokkal vezették be az Istentisztelet és a hit világába. A hangulat vidám volt, ugyanis a Séfek nem csak az ebédről gondoskodtak, hanem a gyerekekkel együtt, három csapatot alkotva ügyességi versenyben is részt vettek. A három csapat a következő volt: Kubicki Szabolcs, Danyi Gábor, Szepesi IvánGyimesi Tamás, Szappanyos Viktor, Gyimesi TamásÁcs Lajos, Ács Krisztián, Hauser József A játékon felül a gyerekek <persze szigorú felügyelet mellett> figyelemmel kísérhették, hogy milyen érzés szakácsként tevékenykedni, hogy miként dolgoznak a profik, azaz, „hogy vágják olyan gyorsan a hagymát, paprikát, paradicsomot”. Ismerve a vendéglátóipar jövőjét érintő kihívásokat és a már most is tapasztalható hatalmas munkaerőhiányt, a rendezvény amolyan pályaorientációként is felfogható, hiszen a tábor lakóiból válhatnak majd ki a jövő szakácsai. A gyermekek saját készítésű meglepetéssel is készültek, amit a tábor végén közösen adtak át a Séfeknek. További fényképek ide kattintva elérhetők >>> Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat Megjelent az Oldalas magazin 2023. decemberi száma! Megnyílt a divatmárka kávézója és delikátesz üzlete Mit tehet a szülő, ha gyermekét hiperaktívnak bélyegzik? Éttermek tisztasága: csak a kórházakban várunk el szigorúbb higiéniát
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Kevert, joghurtos saláta, faszénen sült csirkemell kockákkal Kevert, joghurtos saláta, faszénen sült csirkemell kockákkal Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg …
Edukációs kampány indult a méhekért A méhek védelmére, természetben betöltött szerepükre és a méz jótékony hatásaira hívja fel a …