Főoldal Hírek Átólzéig Horvát étteremhálózat érkezik Magyarországra

Horvát étteremhálózat érkezik Magyarországra

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,069
 ehaccp_topbanner3.jpg

(mmonline) A Surf ’n’ Fries, amely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is sült krumplira specializálódott, az elmúlt négy évben több mint 40 egységet nyitott a környező országokban, az idén pedig további terjeszkedést tűztek ki célul. Hazánkon kívül az Egyesült Államokban is megjelennek, de tervben van Ukrajna és Németország is. Itthon hasonló témában egyelőre csak a Bel Frit van jelen, ők azonban elég fapadosak a horvát vállalathoz képest. A Surf ’n’ Friesnek saját, levédett csomagolása van, amely az utazás közbeni étkezést segíti elő. A kartontasakokban nem csak a krumpli kaphat helyet, van szószos, üdítős vagy akár snackes bővítmény is.

A főként mediterrán ízvilágú termékekkel operáló étteremlánc kínálatát a helyi igényekhez szabja, így sült krumplin és a 15 szószon kívül lesznek különböző szendvicsek, hamburgerek is. Árak tekintetében elég szimpatikusnak tűnik az új étterem, egy nagy sült krumpli két szósszal várhatóan 600 forintba kerül, a menükhöz kapható üdítő pedig újratölthető lesz a Pepsi termékeivel.

A Surf ’n’ Fries időszakos akciókkal is készül, és tervben van a vidéki bővülés, valamint a fesztiválokra való kivonulás. Az első üzletét a West Endben nyitja a cég – írta a retail.hu.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

KÁN Egyetemi Napok – a Dunántúl legnagyobb agrárrendezvénye

Sajtótájékoztató keretében ismertették a szeptember 27-29. között megrendezésre kerülő KÁN…