Főoldal Hírek Átólzéig Horvát étteremhálózat érkezik Magyarországra

Horvát étteremhálózat érkezik Magyarországra

3 perc átlagos olvasási idő
0
991
 ehaccp_topbanner3.jpg

(mmonline) A Surf ’n’ Fries, amely főként az útközben fogyasztható ételekre, azon belül is sült krumplira specializálódott, az elmúlt négy évben több mint 40 egységet nyitott a környező országokban, az idén pedig további terjeszkedést tűztek ki célul. Hazánkon kívül az Egyesült Államokban is megjelennek, de tervben van Ukrajna és Németország is. Itthon hasonló témában egyelőre csak a Bel Frit van jelen, ők azonban elég fapadosak a horvát vállalathoz képest. A Surf ’n’ Friesnek saját, levédett csomagolása van, amely az utazás közbeni étkezést segíti elő. A kartontasakokban nem csak a krumpli kaphat helyet, van szószos, üdítős vagy akár snackes bővítmény is.

A főként mediterrán ízvilágú termékekkel operáló étteremlánc kínálatát a helyi igényekhez szabja, így sült krumplin és a 15 szószon kívül lesznek különböző szendvicsek, hamburgerek is. Árak tekintetében elég szimpatikusnak tűnik az új étterem, egy nagy sült krumpli két szósszal várhatóan 600 forintba kerül, a menükhöz kapható üdítő pedig újratölthető lesz a Pepsi termékeivel.

A Surf ’n’ Fries időszakos akciókkal is készül, és tervben van a vidéki bővülés, valamint a fesztiválokra való kivonulás. Az első üzletét a West Endben nyitja a cég – írta a retail.hu.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező

Tokenekkel lehet fizetni az LAMEA Sandwich Corner éttermeibenA komoly üzleti befektetés me…