Átólzéig Gulyásleves, ahogy mi készítjük Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-04 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,299 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gulyásleves, ahogy mi készítjük Hozzávalók (4 személyre): 25 dkg marhalábszár 15 dkg sárgarépa, 15 dkg fehérrépa, 15 dkg zeller 30 dkg krumpli, 1 paradicsom, 1 paprika, 30 dkg vöröshagyma, zsír, vagy olaj 3 teáskanál pirospaprika 1/2 teáskanál köménymag, bors só A húst felkockázzuk, és minden zsiradékot eltávolítunk róla. A hagymát apróra vágjuk, és evőkanálnyi zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a sót, a paradicsomot, a paprikát, a köménymagot. Beletesszük a húskockákat és megpirítjuk. Ráhintjük a fűszerpaprikát és felengedjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje, lefedve, készre főzzük. A zöldségeket megtisztítjuk és felkarikázzuk, a zellert felkockázzuk, beletesszük a megpucolt, apróra kockázott burgonyát is. Addig főzzük, míg a burgonya megpuhul. Így egy hagyományosan magyar ételt készítettünk, mely a világ minden tájáról ideérkező turisták nagy kedvencének számít. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Cél, hogy minél több hallgató mozogjon rendszeresen Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség …
A magyarok kenyérfogyasztását vizsgálták Tízből hat magyar naponta vásárol kenyeret, egy átlagos háztartás 1,6 kilogramm kenyeret fogyaszt hetente …