Átólzéig Görög saláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-06 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,098 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Görög saláta Hozzávalók (4 személyre): 2 db paprika 3 db paradicsom 1 fej lilahagyma 1 kisebb uborka Néhány salátalevél 300 g fetasajt 2 evőkanál vörösborecet 1 kiskanál oregáno 1 dl extra szűz olivaolaj 1 marék zöld és fekete olivabogyó só bors A zöldségeket megmossuk, majd a paprikát, a paradicsomot, az uborkát kockákra, a lilahagymát karikákra aprítjuk. A salátaleveleket leszárítjuk. A fetát lecsepegtetjük, és kockákra vágjuk. Az ecetet kikeverjük az oregánoval, kevés sóval és borssal, végül elkeverjük benne az olivaolajat. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a zöldségeket, végül a tetejére szórjuk a fetát és megszórjuk az olivabogyókkal. Az egészet leöntjük az öntettel. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Amit a fülzúgásról tudni kell A fülzúgás rendkívül gyakori tünet hazánkban. Gerlinger Imre, a Duna Medical Center fül-orr-gégésze szerint …
Oldalas magazin: Interjú Zoltai Annával, a NÉBIH osztályvezetőjével Beszélgetés Zoltai Annával – Aki a Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (NÉBIH) Osztályvezetője, kinek személyisége meghatározza a „hatóság” …