Átólzéig Görög saláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-06 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,424 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Görög saláta Hozzávalók (4 személyre): 2 db paprika 3 db paradicsom 1 fej lilahagyma 1 kisebb uborka Néhány salátalevél 300 g fetasajt 2 evőkanál vörösborecet 1 kiskanál oregáno 1 dl extra szűz olivaolaj 1 marék zöld és fekete olivabogyó só bors A zöldségeket megmossuk, majd a paprikát, a paradicsomot, az uborkát kockákra, a lilahagymát karikákra aprítjuk. A salátaleveleket leszárítjuk. A fetát lecsepegtetjük, és kockákra vágjuk. Az ecetet kikeverjük az oregánoval, kevés sóval és borssal, végül elkeverjük benne az olivaolajat. A salátalevelekkel kibélelünk egy tálat, ráhalmozzuk a zöldségeket, végül a tetejére szórjuk a fetát és megszórjuk az olivabogyókkal. Az egészet leöntjük az öntettel. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Leginkább belföldre utaznának a járvány után a magyarok A magyarok több mint fele utazni készül a járvány után – derült a Magyar …
Magyar siker a Nemzetközi Hotelmenedzsment-versenyen Budapest, 2023. február 23. – Hazánk első számú, 18 000 hallgatót képző üzleti egyetemének, …