Átólzéig Receptek Gombás, rizses csirkemell Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-16 2 perc átlagos olvasási idő 0 5,713 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gombás, rizses csirkemell Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 1 fej vöröshagyma 20 dkg rizs ½ kg gomba 4 gerezd fokhagyma 1 dl tejszín 0,5 dl fehérbor csipet bors só 2 evőkanál étolaj A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk, serpenyőben megsütjük. Majd az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megfuttatjuk. Rátesszük a szeletelt gombát, mellyel tovább pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórjuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Tálaláskor a ragut a rizzsel összeforgatjuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, és a fehér bort, végül beforraljuk. Így egy ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Magyar diákok fejlesztése segíthet megoldani az élelmezés problémáit A feleslegessé vált élelmiszerek újrahasznosítását és egyszerű elosztását segítő interaktív közösségi alkalmazás, a Foodcoin …
Folytatódik a tudatos alkoholfogyasztást népszerűsítő kampány A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács a tudatos alkoholfogyasztás népszerűsítéséért Minimum alkohol, maximum élvezet …