Átólzéig Csőposta Gasztronómiai kalandozás a Kárpát-medence ízeinek világában Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2025-03-01 2 perc átlagos olvasási idő 0 246 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gasztronómiai kalandozás a Kárpát-medence ízeinek világában: fedezz fel autentikus ízeket egy felejthetetlen gálavacsora keretében! Időpont: 2025. április 5. Helyszín: Golden Events Rendezvénypark, Székelykeresztúr Jelentkezési határidő: március 31. A Nyolc Régió Magyar Kulináris Egyesület csapata a Küküllő Étteremmel és Bándi Domokos séffel együttműködve egy különleges vacsorával várja az ínyenceket. Az ötfogásos, gondosan összeállított menüsor igazi időutazás lesz a magyar gasztronómia világában, amelynek minden falata egy-egy régió hagyományait idézi meg. A tökéletes kezdést egy fogadóital biztosítja, majd élőzenével és hajnali menüvel teszik emlékezetessé az estét. Miért különleges ez az alkalom? Varga Károly Olimpiai és Világbajnok mesterszakács, Giunness-rekorder séf vezetésével készíti el a nemzetközi séfcsapat a fogásokat. Ez egy támogatói vacsoraest is egyben, a bevételt a szervezők arra fordítják, hogy az egyesület séfcsapata 2026-ban részt vehessen a Gasztronómiai világbajnokságon, Luxemburgban, majd 2028-ban a Gasztronómiai Olimpián. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Küküllő étterem séfe, Bándi Dokomos is részese ennek a csapatnak. ***
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Miért esünk könnyen áldozatul az SMS csalásoknak? Az ESET szakemberei bemutatják az új SMS csalást és a szükséges teendőket, ha letöltöttük az …
Jelentős szigorításokat rendelt el a kormány A kormány úgy döntött, hogy az iskolákat március 7-től egy hónapra, míg az üzleteket …