Főoldal Hírek Átólzéig Gasztronómiai kalandozás a Kárpát-medence ízeinek világában

Gasztronómiai kalandozás a Kárpát-medence ízeinek világában

2 perc átlagos olvasási idő
0
156
 ehaccp_topbanner3.jpg

 

Gasztronómiai kalandozás a Kárpát-medence ízeinek világában: fedezz fel autentikus ízeket egy felejthetetlen gálavacsora keretében!

 

Időpont: 2025. április 5.
Helyszín: Golden Events Rendezvénypark, Székelykeresztúr
Jelentkezési határidő: március 31.

 

A Nyolc Régió Magyar Kulináris Egyesület csapata a Küküllő Étteremmel és Bándi Domokos séffel együttműködve egy különleges vacsorával várja az ínyenceket. Az ötfogásos, gondosan összeállított menüsor igazi időutazás lesz a magyar gasztronómia világában, amelynek minden falata egy-egy régió hagyományait idézi meg.  A tökéletes kezdést egy fogadóital biztosítja, majd élőzenével és hajnali menüvel teszik emlékezetessé az estét.

 

Miért különleges ez az alkalom?

Varga Károly Olimpiai és Világbajnok mesterszakács, Giunness-rekorder séf vezetésével készíti el a nemzetközi séfcsapat a fogásokat. Ez egy támogatói vacsoraest is egyben, a bevételt a szervezők arra fordítják, hogy az egyesület séfcsapata 2026-ban részt vehessen a Gasztronómiai világbajnokságon, Luxemburgban, majd 2028-ban a Gasztronómiai Olimpián. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a Küküllő étterem séfe, Bándi Dokomos is részese ennek a csapatnak.

 

***

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Ültesd gyakorlatba tudásod, borítsd zöldbe kiskerted

Légy a kerted mestere a MATE felnőttképzésének segítségével Gödöllő, 2025. március 24. – A…