Főoldal Hírek Átólzéig Főzőbemutató Coninvest módra

Főzőbemutató Coninvest módra

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,442
 ehaccp_topbanner3.jpg

Főzőbemutató Coninvest módra

 

Különleges gasztronómiai programsorozatot indított útjára március 23-án a budaörsi Coninvest cég „Séfműhely” elnevezéssel.

Aki úgy gondolja, hogy ez a mostanában divatos sztárszakáccsal való együttfőzést jelenti – az tévedni fog, hiszen a konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó cég budaörsi bemutatókonyháján, összesen négy alkalommal „Gasztronómiai műhelytitkok sztárséfektől” alcímmel meghirdetett, most kezdődött négy alkalmas, exkluzív programfolyam inkább professzionális Séf asztala-jellegű rendezvény, mintsem háziasszonyokat megcélzó főzőshow.

Március 23-án, a  „Séfműhely” első szakmai vendége az ír felmenőkkel is rendelkező, Bicsár Attila chéf mellett a sous-chef pozícióban a Vár-béli Alabárdos Étteremben jeleskedő O’Shea Dániel volt, aki a következő ételsort készítette el a szakmai vendégek szeme láttára:

 

Előételként:
Csuka-, fogas- és pontyfejből készült halfejkocsonya, sáfránnyal ízesítve, salátaadaptációval, vinaigrette mártással, friss virág díszítéssel, szezámpasztával.

Főételként:
Szarvasgerinc sütőtökspagettivel, friss zöldségekkel, céklával.

Desszertnek:
Mézes krémes, kétfajta piskóta alapból, kávés zselével, vaníliakrémmel.

 

Az elsősorban szakácsoknak, vendéglátós szakembereknek szóló gasztronómiai programsorozat április 28-án, kedden 10 órától folytatódik a Bock Bisztró két executive chéfjének, Danó Zoltán és Varjú Viktorételsorának szakmailag részletes bemutatásával, majd a tavaszi rész utolsó programjaként június 1-én Lőrincz György, a Babel Budapest executive chefje tartja meg szakmai bemutatóját. A nyári szünet után pedig október 13-án a Kogart-ház főszakácsa, Kiripolszky István mutatja meg azokat a szakmai fogásokat, ahogy egy ételsorát elkészíti.

 

(X)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Szekérfesztivál Budapesten – A zene ereje összehoz

Az idén már 28. alkalommal tér vissza Krisna szekere Budapestre a Ratha-játrá Szekérfeszti…