Átólzéig Főzőbemutató Coninvest módra Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-31 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,281 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Főzőbemutató Coninvest módra Különleges gasztronómiai programsorozatot indított útjára március 23-án a budaörsi Coninvest cég „Séfműhely” elnevezéssel. Aki úgy gondolja, hogy ez a mostanában divatos sztárszakáccsal való együttfőzést jelenti – az tévedni fog, hiszen a konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó cég budaörsi bemutatókonyháján, összesen négy alkalommal „Gasztronómiai műhelytitkok sztárséfektől” alcímmel meghirdetett, most kezdődött négy alkalmas, exkluzív programfolyam inkább professzionális Séf asztala-jellegű rendezvény, mintsem háziasszonyokat megcélzó főzőshow. Március 23-án, a „Séfműhely” első szakmai vendége az ír felmenőkkel is rendelkező, Bicsár Attila chéf mellett a sous-chef pozícióban a Vár-béli Alabárdos Étteremben jeleskedő O’Shea Dániel volt, aki a következő ételsort készítette el a szakmai vendégek szeme láttára: Előételként: Csuka-, fogas- és pontyfejből készült halfejkocsonya, sáfránnyal ízesítve, salátaadaptációval, vinaigrette mártással, friss virág díszítéssel, szezámpasztával. Főételként: Szarvasgerinc sütőtökspagettivel, friss zöldségekkel, céklával. Desszertnek: Mézes krémes, kétfajta piskóta alapból, kávés zselével, vaníliakrémmel. Az elsősorban szakácsoknak, vendéglátós szakembereknek szóló gasztronómiai programsorozat április 28-án, kedden 10 órától folytatódik a Bock Bisztró két executive chéfjének, Danó Zoltán és Varjú Viktorételsorának szakmailag részletes bemutatásával, majd a tavaszi rész utolsó programjaként június 1-én Lőrincz György, a Babel Budapest executive chefje tartja meg szakmai bemutatóját. A nyári szünet után pedig október 13-án a Kogart-ház főszakácsa, Kiripolszky István mutatja meg azokat a szakmai fogásokat, ahogy egy ételsorát elkészíti. (X)
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Megindult a felkészülés a VI. Schnitta Sámuel Országos Emlékverseny elődöntő sorozatára December 14-én rendezte és bonyolította le a Schnitta Sámuel MÉK Egyesület az Országos csapatversenyük …
Cukormentes bacon?! De miért lenne benne cukor? Segítünk, hogy mire kell figyelni a csomagolásonSokak számára meglepő lehet, de tény, hogy a …