Főoldal Hírek Átólzéig Főzőbemutató Coninvest módra

Főzőbemutató Coninvest módra

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,281
 ehaccp_topbanner3.jpg

Főzőbemutató Coninvest módra

 

Különleges gasztronómiai programsorozatot indított útjára március 23-án a budaörsi Coninvest cég „Séfműhely” elnevezéssel.

Aki úgy gondolja, hogy ez a mostanában divatos sztárszakáccsal való együttfőzést jelenti – az tévedni fog, hiszen a konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó cég budaörsi bemutatókonyháján, összesen négy alkalommal „Gasztronómiai műhelytitkok sztárséfektől” alcímmel meghirdetett, most kezdődött négy alkalmas, exkluzív programfolyam inkább professzionális Séf asztala-jellegű rendezvény, mintsem háziasszonyokat megcélzó főzőshow.

Március 23-án, a  „Séfműhely” első szakmai vendége az ír felmenőkkel is rendelkező, Bicsár Attila chéf mellett a sous-chef pozícióban a Vár-béli Alabárdos Étteremben jeleskedő O’Shea Dániel volt, aki a következő ételsort készítette el a szakmai vendégek szeme láttára:

 

Előételként:
Csuka-, fogas- és pontyfejből készült halfejkocsonya, sáfránnyal ízesítve, salátaadaptációval, vinaigrette mártással, friss virág díszítéssel, szezámpasztával.

Főételként:
Szarvasgerinc sütőtökspagettivel, friss zöldségekkel, céklával.

Desszertnek:
Mézes krémes, kétfajta piskóta alapból, kávés zselével, vaníliakrémmel.

 

Az elsősorban szakácsoknak, vendéglátós szakembereknek szóló gasztronómiai programsorozat április 28-án, kedden 10 órától folytatódik a Bock Bisztró két executive chéfjének, Danó Zoltán és Varjú Viktorételsorának szakmailag részletes bemutatásával, majd a tavaszi rész utolsó programjaként június 1-én Lőrincz György, a Babel Budapest executive chefje tartja meg szakmai bemutatóját. A nyári szünet után pedig október 13-án a Kogart-ház főszakácsa, Kiripolszky István mutatja meg azokat a szakmai fogásokat, ahogy egy ételsorát elkészíti.

 

(X)

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…