Átólzéig Receptek Egyszerű rakott burgonya Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-04 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,075 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Egyszerű rakott burgonya Hozzávalók (4személyre): 1 kg burgonya, 200 g kolbász, 80 g zsír, 5 dl tejföl, 4 tojás, 4 kemény tojás, só. A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk zsírral, belerakunk egy sor burgonyát, egy sor karikára vágott kemény tojást meg karikára vágott kolbászt, és így folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Minden réteg burgonyát és tojást enyhén megsózunk. Az utolsó réteg burgonyát leöntjük a 2 tojással elkavart tejföllel, és sütőben szép pirosra sütjük. Tálaláskor felkockázzuk és kikevert tejföllel meglocsoljuk. Így egy mindenki által ismert és fogyasztott ételt készítettünk, mely nem is olyan bonyolult, ugye? Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Húsvéti termékeket tesztelt az ITM Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által elrendelt hagyományos húsvéti fogyasztóvédelmi vizsgálat az összesen …
Átadták a Magyar Turizmus Minőség Díjakat Tizenhét szálloda és hat étterem kapott Magyar Turizmus Minőségi Díjat a 2017. évi pályázaton, velük együtt …