Átólzéig Receptek Egyszerű rakott burgonya Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-04 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,070 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Egyszerű rakott burgonya Hozzávalók (4személyre): 1 kg burgonya, 200 g kolbász, 80 g zsír, 5 dl tejföl, 4 tojás, 4 kemény tojás, só. A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk zsírral, belerakunk egy sor burgonyát, egy sor karikára vágott kemény tojást meg karikára vágott kolbászt, és így folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Minden réteg burgonyát és tojást enyhén megsózunk. Az utolsó réteg burgonyát leöntjük a 2 tojással elkavart tejföllel, és sütőben szép pirosra sütjük. Tálaláskor felkockázzuk és kikevert tejföllel meglocsoljuk. Így egy mindenki által ismert és fogyasztott ételt készítettünk, mely nem is olyan bonyolult, ugye? Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Így indult újra a turizmus hazánkban A gyors és összehangolt kormányzati intézkedéseknek köszönhetően májusban újraindult a 2020-as turisztikai szezon belföldön. …
Aranyeső az egri boroknak Aranyeső az egri boroknak Az egyik legelismertebb amerikai borminősítő intézet, a Tastings öt …