Átólzéig Receptek Egyszerű rakott burgonya Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-04 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,096 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Egyszerű rakott burgonya Hozzávalók (4személyre): 1 kg burgonya, 200 g kolbász, 80 g zsír, 5 dl tejföl, 4 tojás, 4 kemény tojás, só. A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. Egy tűzálló tálat kikenünk zsírral, belerakunk egy sor burgonyát, egy sor karikára vágott kemény tojást meg karikára vágott kolbászt, és így folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. Minden réteg burgonyát és tojást enyhén megsózunk. Az utolsó réteg burgonyát leöntjük a 2 tojással elkavart tejföllel, és sütőben szép pirosra sütjük. Tálaláskor felkockázzuk és kikevert tejföllel meglocsoljuk. Így egy mindenki által ismert és fogyasztott ételt készítettünk, mely nem is olyan bonyolult, ugye? Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Ismét utazási kiállítást rendeznek Miskolcon Ismét utazási kiállítást rendeznek Miskolcon Immár huszonkettedik alkalommal tartják meg Miskolcon az …
Vármegyei vadásznapot rendeztek a körmendi Batthyány kastély parkjában Vas vármegyei vadásznapot rendeztek a körmendi Batthyány kastély parkjában, melyen tízennyolc vadásztársaság képviselettel magát …