Átólzéig Csípős grillezett kecskesajt, sült zöldségekkel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-03 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,536 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csípős grillezett kecskesajt, sült zöldségekkel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg kecskesajt 20 dkg lilahagyma 40 dkg baby sárgarépa 40 dkg baby cukkini 0,01 kg feketebors (őrölt) 1 dl Oliva olaj 15 dkg méz 2 kanál erős pista, vagy ahhoz való nyers erős paprika A zöldségeket megtisztítjuk, majd forró serpenyőben olivaolajjal meglocsolva grillen megsütjük, sózzuk, borsozzuk. Majd elkészítjük az öntetet, amely olivaolajból, mézből és az erős paprika krémből áll. A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben kevés olajon kisütjük. Itt használhatunk trükköket, mint például, ha belisztezzük, akkor hamarabb megpirul és kevésbé fog a serpenyőhöz tapadni, de mindez csak döntés kérdése, mert jó serpenyőben erre nincsen szükség. Végezetül a mártást a kecskesajtra kanalazzuk. Így egy egészséges ételt készítettünk, kimondottan gyorsan elkészül, ennek ellenére tápláló és egészséges, elég csak a kecskesajt jótékony hatásaira gondolnunk. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Pörög a belföldi turizmus A legfrissebb adatok szerint a vendégforgalom több mint 5 százalékkal, a szálláshelyek bevétele pedig …
Több mint ötven programmal várja az érdeklődőket a nyári évad végéig a Kultkikötő Több mint ötven produkcióval és kulturális programmal, színházi előadással, koncerttel, kiállítással várja az érdeklődőket …