Főoldal Hírek Átólzéig Csípős grillezett kecskesajt, sült zöldségekkel

Csípős grillezett kecskesajt, sült zöldségekkel

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,421
 ehaccp_topbanner3.jpg

Csípős grillezett kecskesajt, sült zöldségekkel

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 60 dkg kecskesajt
  • 20 dkg lilahagyma
  • 40 dkg baby sárgarépa
  • 40 dkg baby cukkini
  • 0,01 kg feketebors (őrölt)
  • 1 dl Oliva olaj
  • 15 dkg méz
  • 2 kanál erős pista, vagy ahhoz való nyers erős paprika

 

A zöldségeket megtisztítjuk, majd forró serpenyőben olivaolajjal meglocsolva grillen megsütjük, sózzuk, borsozzuk. Majd elkészítjük az öntetet, amely olivaolajból, mézből és az erős paprika krémből áll.

A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben kevés olajon kisütjük. Itt használhatunk trükköket, mint például, ha belisztezzük, akkor hamarabb megpirul és kevésbé fog a serpenyőhöz tapadni, de mindez csak döntés kérdése, mert jó serpenyőben erre nincsen szükség.

Végezetül a mártást a kecskesajtra kanalazzuk.

Így egy egészséges ételt készítettünk, kimondottan gyorsan elkészül, ennek ellenére tápláló és egészséges, elég csak a kecskesajt jótékony hatásaira gondolnunk.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…