Átólzéig Receptek Csípős csirkecomb faszénparázson sütve, pirított, héjában főtt burgonyával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-08 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,218 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csípős csirkecomb faszénparázson sütve, pirított, héjában főtt burgonyával Hozzávalók (4 személyre): 4 db csirkecomb (kb. 1 kg), 50 dkg burgonya 2 evőkanál méz 1 kávéskanál Tabasco szósz 0,01 kg feketebors (őrölt), 1 dl olivaolaj 5 dkg fokhagyma, 0,5 g kömény, 1,2 dkg só. A fokhagymát megtisztítjuk, gerezdjeire szedjük és fokhagymanyomón áttörjük, összekeverjük a mézzel, a borssal, a Tabasco szósszal, és az őrölt köménymaggal, ezek után állni hagyjuk. A burgonyát alaposan megmossuk, majd héjában megfőzzük. Szeleteljük és szeletenként faszénparázson olivaolajjal kenegetve pirosra sütjük. A csirkecombot kicsontozzuk, majd kissé megütögetjük. Sózzuk, és faszénparázson lassan megsütjük. Az előzetesen kikevert szósszal folyamatosan kenegetjük. Így egy igazán laktató ételt kapunk, mely a csirkecomb pikánssága által igazán ínycsiklandozó fogás lehet. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Csordahajtást és Csirke-csülök fesztivált rendeznek Nagyvázsonyban a hosszú hétvégén Csordahajtást és Csirke-csülök fesztivált rendeznek Nagyvázsonyban a hosszú hétvégén Csordahajtás, hagyományőrző …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …