Átólzéig Receptek Csípős csirkecomb faszénparázson sütve, pirított, héjában főtt burgonyával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-08 2 perc átlagos olvasási idő 0 961 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csípős csirkecomb faszénparázson sütve, pirított, héjában főtt burgonyával Hozzávalók (4 személyre): 4 db csirkecomb (kb. 1 kg), 50 dkg burgonya 2 evőkanál méz 1 kávéskanál Tabasco szósz 0,01 kg feketebors (őrölt), 1 dl olivaolaj 5 dkg fokhagyma, 0,5 g kömény, 1,2 dkg só. A fokhagymát megtisztítjuk, gerezdjeire szedjük és fokhagymanyomón áttörjük, összekeverjük a mézzel, a borssal, a Tabasco szósszal, és az őrölt köménymaggal, ezek után állni hagyjuk. A burgonyát alaposan megmossuk, majd héjában megfőzzük. Szeleteljük és szeletenként faszénparázson olivaolajjal kenegetve pirosra sütjük. A csirkecombot kicsontozzuk, majd kissé megütögetjük. Sózzuk, és faszénparázson lassan megsütjük. Az előzetesen kikevert szósszal folyamatosan kenegetjük. Így egy igazán laktató ételt kapunk, mely a csirkecomb pikánssága által igazán ínycsiklandozó fogás lehet. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
260 milliárd forintos támogatásból fejlődik a turizmus A kormány a Széchenyi 2020 programban mintegy 480 projekt keretében több mint 260 milliárd …
Önismereti kompetenciafejlesztő tábor 18-25 éves fiataloknak A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár ingyenes, bentlakásos önismereti kompetenciafejlesztő tábort szervez 18-25 év …