Főoldal Hírek Átólzéig Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval

Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,838
Oldalas magazin
 ehaccp_topbanner3.jpg

Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval

 

Oldalas magazin

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 1 fej jégsaláta
  • 2 db camambert sajt
  • 15 dkg dió
  • 1 marék koriander
  • 2 db narancs kifacsart leve
  • 0,01 kg feketebors (őrölt),
  • 2 dkg só.

 

A jégsalátát összetépjük, majd egy keverőtálba tesszük. Az összevágott koriandert, és a narancs levét hozzáadjuk, majd átforgatjuk.

Közben a diót egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, majd kihűtjük. Az ízesített salátát tányérra tesszük, majd a kihűlt diót és a felszeletelt camambert sajtot rátálaljuk.

Így egy különleges és könnyed ételt készítettünk, mely ugyan jól mutat majd az ünnepi asztalon, de mégis könnyen elkészíthető és amellett, hogy finom, egészséges is. Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…