Átólzéig Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-18 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,559 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Hozzávalók (4 személyre): 1 fej jégsaláta 2 db camambert sajt 15 dkg dió 1 marék koriander 2 db narancs kifacsart leve 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 dkg só. A jégsalátát összetépjük, majd egy keverőtálba tesszük. Az összevágott koriandert, és a narancs levét hozzáadjuk, majd átforgatjuk. Közben a diót egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, majd kihűtjük. Az ízesített salátát tányérra tesszük, majd a kihűlt diót és a felszeletelt camambert sajtot rátálaljuk. Így egy különleges és könnyed ételt készítettünk, mely ugyan jól mutat majd az ünnepi asztalon, de mégis könnyen elkészíthető és amellett, hogy finom, egészséges is. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Csokimikulásokat ellenőriztek „Hajszál híján tényleg minden jó volt a Mikulás zsákjában: mindössze egyetlen csokoládéfiguránál talált jelölési …
Újborok, koncertek, Márton napi fogások Szekszárdon Újborok, koncertek, Márton napi fogások Szekszárdon (MTI) – Koncertek, újborok, helyi termékek és Márton …