Átólzéig Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-18 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,838 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Hozzávalók (4 személyre): 1 fej jégsaláta 2 db camambert sajt 15 dkg dió 1 marék koriander 2 db narancs kifacsart leve 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 dkg só. A jégsalátát összetépjük, majd egy keverőtálba tesszük. Az összevágott koriandert, és a narancs levét hozzáadjuk, majd átforgatjuk. Közben a diót egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, majd kihűtjük. Az ízesített salátát tányérra tesszük, majd a kihűlt diót és a felszeletelt camambert sajtot rátálaljuk. Így egy különleges és könnyed ételt készítettünk, mely ugyan jól mutat majd az ünnepi asztalon, de mégis könnyen elkészíthető és amellett, hogy finom, egészséges is. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Nőtt a vendégforgalom a Balatonnál KSH: nőtt a vendégforgalom a Balatonnál (MTI) – Idén január-augusztusban 1 millió 139 ezer …
Portré: Gyimesi Tamás Ebben a hónapban újra egy sokat látott kollégát szeretnék bemutatni, aki a szakma szinte …