Átólzéig Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-18 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,863 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Hozzávalók (4 személyre): 1 fej jégsaláta 2 db camambert sajt 15 dkg dió 1 marék koriander 2 db narancs kifacsart leve 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 dkg só. A jégsalátát összetépjük, majd egy keverőtálba tesszük. Az összevágott koriandert, és a narancs levét hozzáadjuk, majd átforgatjuk. Közben a diót egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, majd kihűtjük. Az ízesített salátát tányérra tesszük, majd a kihűlt diót és a felszeletelt camambert sajtot rátálaljuk. Így egy különleges és könnyed ételt készítettünk, mely ugyan jól mutat majd az ünnepi asztalon, de mégis könnyen elkészíthető és amellett, hogy finom, egészséges is. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Portré: Molnár B. Tamás Ebben a hónapban olyan személlyel készítettem interjút, aki az utóbbi időben minden kétséget kizáróan …
Hat trükk, hogy újjongva fogadják a gyerekek az egészséges vacsorát A rendkívül tápláló hüvelyesek számtalan módon tehetik változatossá az otthoni étkezést: megállják helyüket főételként …