Átólzéig Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-18 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,232 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Camambert sajtos, narancsos kevert saláta, dióval Hozzávalók (4 személyre): 1 fej jégsaláta 2 db camambert sajt 15 dkg dió 1 marék koriander 2 db narancs kifacsart leve 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 dkg só. A jégsalátát összetépjük, majd egy keverőtálba tesszük. Az összevágott koriandert, és a narancs levét hozzáadjuk, majd átforgatjuk. Közben a diót egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, majd kihűtjük. Az ízesített salátát tányérra tesszük, majd a kihűlt diót és a felszeletelt camambert sajtot rátálaljuk. Így egy különleges és könnyed ételt készítettünk, mely ugyan jól mutat majd az ünnepi asztalon, de mégis könnyen elkészíthető és amellett, hogy finom, egészséges is. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Alkalmi rendezvényeken is kötelező a számla- és nyugtaadás A nyári időszakban sok kereskedő és vendéglős kitelepül alkalmi rendezvényekre, sőt vannak, akik …
Nagy Bordói Kóstoló több mint hatvan pincészet boraival (MTI) – Otthonra találtak-e Magyarországon a nagy bordeaux-i házasítások alapját adó fajták, a cabernet …