Főoldal Hírek Csőposta Amerikai séf nyerte a S.Pellegrino Young Chef döntőjét Milánóban

Amerikai séf nyerte a S.Pellegrino Young Chef döntőjét Milánóban

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,228
 ehaccp_topbanner3.jpg

     Az egyesült államokbeli Mitch Lienhard nyerte a S.Pellegrino Young Chef 2016 főzőverseny döntőjét Milánóban, a szombati fináléban Magyarországot a kelet-európai régiós döntő nyertese, Sándor Rodrigo képviselte.

 

    A zsűri öt "aranyszabály", az összetevők minősége, a technikai kivitelezés, az eredetiség, a tálalás szépsége és az étel üzenete alapján pontozta a versenyzők munkáit – ismertette a Central Europe Mineral Water (CEMW) közleménye.


    A S.Pellegrino – amelyet Magyarországon a CEMW tulajdonában lévő Kékkúti Ásványvíz Zrt. forgalmaz – második alkalommal rendezte meg a világ fiatal gasztronómiai tehetségeit felkutató és támogató főzőversenyét. 


    A megmérettetésre a világ 90 országából, 20 versenyrégióból több mint háromezer 18 és 30 év közötti, legalább egyéves tapasztalattal rendelkező séf, sous chef és chef de partie (csoportvezető) nevezett egy emblematikus étel fotójával és receptjével. Az elődöntőbe kétszázan jutottak tovább, a milánói döntőben pedig a 20 régiós győztes versenyzett. 


    A világverseny fináléjának magyar résztvevője Sándor Rodrigo volt. A versenyző a júliusban Bukarestben megrendezett kelet-európai régiós megmérettetés győzteseként jutott be a milánói döntőbe.

 

MTI/S.Pellegrino

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…