Főoldal Hírek Csőposta Fesztiválszezon kicsiben – itt a Westend Borpiknik!

Fesztiválszezon kicsiben – itt a Westend Borpiknik!

6 perc átlagos olvasási idő
0
1,428
 ehaccp_topbanner3.jpg

Augusztus 12-16. között ingyenes koncertekkel, borfesztivállal és gasztronómiai programokkal vár a Westend Tetőkert!

A kormányzati rendelkezések következtében az idei szezont összes nagyobb fesztiválját törölték az 500 fős létszámkorlátozás miatt. Hogy mégse maradjunk nyári szabadtéri élmények és bulik nélkül, a Westend bevásárlóközpont új megközelítéssel nyitotta meg 3.000 hektáros tetőkertjét. A csodálatos, zöld felületekben bővelkedő területet Budapest új közösségi tereként álmodták újra. Július 3-tól kezdődően naponta ingyenes sporteseményekkel, vásárokkal csábították a szabadba a látogatókat. A napvitorlákkal fedett lounge részen és a piknikező területen hazai DJ-k válogatásaira pihenhettük, de szép számmal adtak helyet zártkörű rendezvényeknek is.

Augusztus 12-16. között a borok szerelmeseit várják a Westend Borpiknikre, ahol több mint 20 hazai borászat és gasztro manufaktúra remekeit kóstolhatjuk meg. A pincészetek közül jelen lesz többek között a Dúzsi, a Hilltop Neszmély, a Malatinszky Kúria, a Mészáros, a Polgár, a Teleki Villány (Csányi Pincészet) és még sokan mások. A gasztronómiai különlegességekről pedig a Mádi Sajt Manufaktúra, a Stelázsi és több foodtruck gondoskodik.

Az eseményt ingyenes akusztikus koncertek színesítik csütörtöktől szombatig a JEEP támogatásával.

A borpikniket egy különleges zenei programmal zárják: augusztus 16-án este fellép a Volver la Vida formáció, akik a dél-amerikai dallamokkal egészítik ki a borházak által nyújtott élményeket.

Hiszünk benne, hogy a Westend jóval több, mint egy hatalmas bevásárlóközpont. Inkább egy hatalmas közösség, melyet látogatóink és bérlőink tartanak folyamatos mozgásban, lüktetésben, inspirálva minket arra, hogy újabb és újabb ötletekkel, szolgáltatásokkal álljunk elő, melyekkel azonnal reagálunk az új helyzetekre, igényekre, sőt, mi magunk teremtjük meg azokat

– mondta Kovács Orsolya, a Westend marketingigazgatója.

A Westend bevásárlóközpont 2020-ban nyolcadik alkalommal nyerte el a Superbrands díjat. Az elismerés értékes visszajelzés mind a vásárlóktól, mind a szakma képviselőitől. A tetőkert aktivációjával idén tökéletes megoldást kínáltak látogatóiknak a járványhelyzet okozta korlátozások ellensúlyozására.

Sajtóközlemény
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

A ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig – mit együnk az idei Gourmet Fesztiválon?

A ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig – mit együnk az idei Gourmet Fesztiválon?M…