Főoldal Hírek Csőposta A Hajdú sajt szponzorálja a Győri Audi ETO csapatát

A Hajdú sajt szponzorálja a Győri Audi ETO csapatát

6 perc átlagos olvasási idő
0
1,371
 ehaccp_topbanner3.jpg

A nemzetközileg elismert Hajdú sajt szponzorálja a Győri Audi ETO csapatát 

 

A Győri Audi ETO női kézilabda csapatát a Hajdú sajt szponzorálja az új szezonban. A szponzori megállapodást decemberben írták alá a nemzetközi szinten is kedvelt magyar sajtmárka és a kétszeres BL-győztes kézilabda klub együttműködéséről.

A külföldön is rendkívül sikeres magyar sajtgyártó, a Kőröstej Kft. számára fontos szempont volt, hogy olyan élcsapattal szülessen meg a támogatói együttműködés, amelyben hiteles, elhivatott és szakmailag elismert játékosok játszanak. A Győri Audi ETO KC jelenleg BL-csoportjában a második helyen áll, miután idehaza a Bajnokok Ligája tavalyi győztesét is legyőzte. A csapatban világsztárok egész sora játszik, jó esély van arra, hogy ismét eljutnak a Budapesten rendezendő négyes döntőig is.

A többek között a 2014-ben a sajtolimpián aranyérmes Hajdú grill sajtot gyártó és forgalmazó Kőröstej Kft. alapítója és tulajdonosa, Dr. Riad Naboulsi a támogatással kapcsolatban kiemelte: „Nemzetközileg is ismert sajtgyártóként olyan sportágat és csapatot kerestünk az első támogatói együttműködésünkhöz, amely nem csak Magyarországon, hanem külföldön is népszerű, és nemzetközi szinten is komoly sikereket ért el. Biztos vagyok benne, hogy a kétszeres BL-győztes győri kézilabdázókkal együtt még eredményesebbek leszünk a 2016-os évben!”

A közös együttműködés első lépéseként receptversenyt hirdettek meg, melynek során a győri kézilabda szurkolóitól várják a legjobb sajtos ételrecepteket. A zsűri elnöke a csapat kapitánya, Görbicz Anita. A sportoló, aki gyakorló édesanyaként minden nap próbál főzni a kisfiának, a receptverseny kapcsán elmondta: „Több dolgot is figyelembe veszek az elbírálásnál. Szeretem például az újításokat, tehát ha nem szokványos a recept, akkor nálam előnnyel indul. Mindenképpen értékelem azt is, ha látom, hogy a pályázatba energiát fektettek.”

A receptverseny győztese olyan értékes nyereményekkel gazdagodik, mint a Győri AUDI ETO KC 2 db aranybérlete, illetve 6,2 kg sajtnyeremény, amely Magyarország egy főre jutó átlagos éves sajtfogyasztásának felel meg (OÉTI). Mindemellett a győztes meghívást kap a kézilabda csapat 2016 tavaszán megrendezésre kerülő csapatvacsorájára is, ahol lehetősége nyílik a kézis lányok számára elkészíteni a győztes sajtos ételkülönlegességet.

A versenyre 2016. január 31-ig lehet pályázni a jatek@gyorietokc.hue-mail címen. A játék feltétele, hogy a recept mellett az étel és a pályázó együttesen szerepeljen a beküldött fotón. Az eredményhirdetés időpontja: 2016. február 15.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy me…