Főoldal Hírek Átólzéig Új vizeken a budapesti ÁRKÁD

Új vizeken a budapesti ÁRKÁD

7 perc átlagos olvasási idő
0
1,330
 ehaccp_topbanner3.jpg

Új vizeken a budapesti ÁRKÁD

 

A 47. Kékszalag névadó szponzora a budapesti ÁRKÁD, amely nemcsak Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyének támogatásával hajózott új vizekre, hanem számos más területen is.

A bevásárlóközpont fennállása kezdetétől hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlóit izgalmas, élvezetes programokkal és újdonságokkal ajándékozza meg. Folyamatosan értékes ajánlatokkal, kedvezményekkel kedveskedik látogatóinak, és igyekszik igényeiket minél magasabb szinten kielégíteni.

Néhány éve elérkezettnek látták az időt a teljes megújulásra és a bővülésre: az Örs vezér téren elhelyezkedő bevásárlóközpont új blokkjának megépülése révén 2013-ban az ÁRKÁD Magyarország legnagyobb eladóterével rendelkező divatkomplexumává vált.

A megnövekedett vásárlói igényeket kiszolgáló új belső terekben megújult üzletkínálattal várják a vásárlókat, akik kedvükre válogathatnak a prémium márkák bőséges kínálatában. A felfrissített portfólióban helyet kapott többek között a Mango, a Helly Hansen, a Van Graaf, a GAP, a Pull & Bear, a Bershka, a LEGO Store, valamint a The Bodyshop. A kávé szerelmeseit a Starbucks csábítja. Ételudvarukban a hazai és nemzetközi konyha ízeivel várnak mindenkit.

 

A Kékszalag és az ÁRKÁD

A Kékszalag Magyarország legszínvonalasabb vitorlás eseménye. A megmérettetésen évről-évre megjelenik a magyar vitorlás élet színe-java, és elmondhatjuk, hogy mára a Kékszalag nem csak a profi sportolókat, de a tartalmas kikapcsolódást kedvelőket is vonzza.

Az ÁRKÁD közös értékeket vall a szervezőkkel és a sportolókkal, ezért döntött úgy, hogy 2015-ben nem külső szemlélőként, hanem névadó szponzorként vesz részt a 47. Kékszalagon. Az ÁRKÁD kiemelten fontosnak tartja a sportos, kiegyensúlyozott életvitelt. Minden rendelkezésre álló eszközzel támogatja aktív vásárlóit, akiknek fontos a szabadság, a stílus, a kaland és a győzelem, a divatot és a sportot pedig egyaránt az önkifejezés egy formájának tekintik. A Kékszalag egyedülálló, tartalmas program akár az egész család részére is, hiszen a verseny a minőségi szabadidős lehetőségeket, kellemes kikapcsolódást és örök életre szóló élményt ígér résztvevőknek és szurkolóknak egyaránt.  Ezért állt az ÁRKÁD a 47. Kékszalag verseny mellé, mert az aktív kikapcsolódás és a szabadság semmihez sem hasonlítható varázsát szeretné minél több emberhez eljuttatni.
www.arkadbudapest.hu 

 

A Kékszalagról

A Kékszalag a Balaton legkiemelkedőbb vitorlás eseménye, Európa legnagyobb tókerülő versenye. A táv mintegy 155 kilométer, amelyet 48 órán belül kell megtenni a mintegy hatszáz hajóból álló mezőnynek. A versenyen együtt rajtolnak a hagyományos, egytestű hajók és a két- vagy háromtestű high-tech vitorlások, a profi csapatok és a családi vitorlázók. A Balaton jellemzően komoly próbára teszi valamennyiüket, s a Kékszalag teljesítése önmagában is komoly sportteljesítmény. Az idei 47. Kékszalag Árkád Nagydíj rajtja 2015. július 2-án, csütörtökön 9.00 órakor lesz Balatonfüreden. Az eredményhirdetésre a balatonfüredy Kisfaludy Színpadon július 4-én 18.00 órától kerül sor.

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

KÁN Egyetemi Napok – a Dunántúl legnagyobb agrárrendezvénye

Sajtótájékoztató keretében ismertették a szeptember 27-29. között megrendezésre kerülő KÁN…