Átólzéig Receptek Sertéspörkölt, pirított csuszával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-13 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,341 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Sertéspörkölt, pirított csuszával Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg sertés lapocka 4 fej vöröshagyma 1 db tv paprika 1 db paradicsom 30 dkg csuszatészta 10 dkg füstölt szalonna 4 gerezd fokhagyma 4 dl tejföl 1 dl olaj fűszerpaprika só bors A vöröshagymákat finomra vágjuk, és lepirítjuk. Ezután beletesszük a felkockázott sertéshúst. Hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és paradicsomot, valamint az aprított fokhagymát. Az alapot megszórjuk fűszerpaprikával, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, és a húst addig pároljuk, amíg megpuhul. A csuszatésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük. A füstölt szalonnát apró kockára vágva serpenyőben lepirítjuk. Beleforgatjuk a kifőtt tésztát, majd lepirítjuk. A pörköltet a lepirított csuszával és tejföllel meglocsolva tálaljuk. Így egy ízletes, hagyományos alapokra épülő és tápláló ételt készítettünk, mely nem túl nehezen elkészíthető ételnek számít. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Eltűnhet a málna, terem a banán, új háziállatok lesznek a magyar mezőgazdaságban Elindult a Nagy Diák Agrárteszt 4. a MATE szakmai támogatásával Gödöllő, 2024. szeptember 5. …
Hogyan választunk hotelt? A szállodában nyaraló magyarok több mint fele ugyanannyi időt nyaral idén, mint az elmúlt …