Főoldal Hírek Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma!

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,052
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

 

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Beszélgetés Régeni Jánossal a Dunaparti Matrózkocsma séfjével
  • → Chef a családban: Zöldfűszeres borjúragu
  • → Nagylátószög: A jó hús, nem jó hús? -erről a fontos alapanyagunkról kérdeztük szakértőinket.
  • → Őshonos Delikát: Beszélgetés Kerekes Sándorral a rovat tulajdonosával
  • → Minek az új?:  A gazdálkodásról
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Forster Zoltán
  • → Gondolat: Egy gondolat a jövőbe
  • → Rövid az élet: Schiszler szilvapálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Pécs és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → In Vino Veritas: Laposa Bazalt Cuvée 2012
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Szabadka központjában megnyílt az Öt Kenyér Pékség és Blaha Lujza Cukrászda

2021. szeptember 20-án, néhány hétnyi próbaüzem után hivatalosan is megnyílt a valamikori …