Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-01 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,142 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: A tartalomból: → Objektív: Beszélgetés Régeni Jánossal a Dunaparti Matrózkocsma séfjével → Chef a családban: Zöldfűszeres borjúragu → Nagylátószög: A jó hús, nem jó hús? -erről a fontos alapanyagunkról kérdeztük szakértőinket. → Őshonos Delikát: Beszélgetés Kerekes Sándorral a rovat tulajdonosával → Minek az új?: A gazdálkodásról → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Forster Zoltán → Gondolat: Egy gondolat a jövőbe → Rövid az élet: Schiszler szilvapálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Pécs és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Laposa Bazalt Cuvée 2012 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Bejelentették az első Sziget-neveket A Sziget idei zenei felhozataláról eddig nem érkezett hír, most azonban egyből közel 40 …
Aranybarna, ropogós és tökéletes eredmény? Aranybarna, ropogós és tökéletes eredmény? Rántott hús vagy sült krumpli? Ugye akkor …