Főoldal Hírek Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma!

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,189
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin 2015 februári száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

 

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Beszélgetés Régeni Jánossal a Dunaparti Matrózkocsma séfjével
  • → Chef a családban: Zöldfűszeres borjúragu
  • → Nagylátószög: A jó hús, nem jó hús? -erről a fontos alapanyagunkról kérdeztük szakértőinket.
  • → Őshonos Delikát: Beszélgetés Kerekes Sándorral a rovat tulajdonosával
  • → Minek az új?:  A gazdálkodásról
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Forster Zoltán
  • → Gondolat: Egy gondolat a jövőbe
  • → Rövid az élet: Schiszler szilvapálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Pécs és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → In Vino Veritas: Laposa Bazalt Cuvée 2012
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

2024-ben is indul a #vadateszem kampány

Manapság attól hangos a média, hogy az energiaválságot hogyan éli túl a turizmus, lesz-e e…