Kolbe Gábor Szakmai cikkek, írások az étkezésről, zöldségekről, gyümölcsökről, valamint a vendéglátásban használt alapanyagok gasztrotörténelméről. Mindez némi humorral fűszerezve. Kolbe Gábor Hírszerkesztő (Gasztronómia, Turizmus, Közélet) www.oldalasmagazin.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum 2019. májusi kiállításai és programjai Időszaki kiállítások FoodPlay / Gasztrojáték 2019. március 21. – május 12. Manapság gyakran beszélünk …
AM: Magyarország önellátó lehet tojásból Az agrárfejlesztési támogatásoknak köszönhetően Magyarország önellátóvá válhat tojásból – mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért …