Kolbe Gábor Szakmai cikkek, írások az étkezésről, zöldségekről, gyümölcsökről, valamint a vendéglátásban használt alapanyagok gasztrotörténelméről. Mindez némi humorral fűszerezve. Kolbe Gábor Hírszerkesztő (Gasztronómia, Turizmus, Közélet) www.oldalasmagazin.hu
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Idén is várja a fővárosi állatkert a tanulmányi csoportokat Az iskolák után a Fővárosi Állat- és Növénykertben is elkezdődött a tanév. A városligeti …
Baconos csirkemell rolád, kolbászos, szalonnás rizzsel Baconos csirkemell rolád, kolbászos, szalonnás rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell …