Átólzéig Jó étvágyat! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-28 56 second read 0 1,820 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Egészen különleges hálaadásnapi vacsorát kínál egy New York-i étterem: a kilenc fogásból álló, négyszemélyes menü a legkülönlegesebb és legdrágább alapanyagokból áll. Ehhez illő az ára is: 35 ezer dollár – írja az Origo. Maga a pulyka háromkilónyi japán wagyu ágyon pihen – ez a világ legdrágább és az egyik tulajdonos, Marc Sherry szerint legfinomabb marhahúsa. További részletek az eredeti oldalon.
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Téli levertség vagy depresszió? A téli levertség nem feltétlenül számít depressziónak – közölte Makai Gábor klinikai szakpszichológus az …
Háromnapos Garda Fesztivál Tihanyban (MTI) – A balatoni gardahalászat hagyományát kívánják ápolni a Tihanyban pénteken kezdődő, háromnapos XIII. …