Főoldal Hírek Átólzéig Ismét megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyve

Ismét megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyve

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,393
 ehaccp_topbanner3.jpg

 

Ismét megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyve

 

Négy esztendővel az első kiadást követően megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyvének javított, kibővített változata. A (még mindig a) fiatal séfgeneráció tagjaként ismert szakember, aki korábban a Kárpátia étteremben és Sólyom László konyháján is dolgozott, az egyik női magazin hasábjain közölt receptjei alapján lépett a médiaséfek táborába, és mint a Süteményeskönyv második kiadásának bemutatóján elmondta, a cukrászkodás jóval nehezebb feladat, mert míg a fazék mellett lehet javítani egy nem teljesen tökéletes végterméket, a sütemények világában ez nem megoldható. Bereznay Tamástól megtudtuk, hogy nem pusztán a könyv új kiadásáról van szó, hiszen a modernebb, korszerűbb arculat mellett a főbb alapanyagokra épülő fejezetekkiegészültek a gesztenyéből készült receptekkel is.
A szerző elmondta, hogy alapvetően édesszájú, de nem a hagyományos módon, tehét egy többfogásos ebéd után nem tud süteményt enni, nem úgy néhány órával később, a délutáni ejtőzés idején.
A sajtótájékoztató résztvevői meg is kóstolhatták a receptgyűjtemény egyik süteményét, majd a vállalkozóbb szelleműek közös túrógombóc főzésbe bonyolódhattak a szerző vezetésével.
 
 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Egyre többen csatlakoznak az Autómentes Naphoz

Több mint 200 millió forint támogatási igényt nyújtottak be települések az Európai Mobilit…