Főoldal Hírek Átólzéig Ismét megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyve

Ismét megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyve

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,944
 ehaccp_topbanner3.jpg

 

Ismét megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyve

 

Négy esztendővel az első kiadást követően megjelent Bereznay Tamás Süteményeskönyvének javított, kibővített változata. A (még mindig a) fiatal séfgeneráció tagjaként ismert szakember, aki korábban a Kárpátia étteremben és Sólyom László konyháján is dolgozott, az egyik női magazin hasábjain közölt receptjei alapján lépett a médiaséfek táborába, és mint a Süteményeskönyv második kiadásának bemutatóján elmondta, a cukrászkodás jóval nehezebb feladat, mert míg a fazék mellett lehet javítani egy nem teljesen tökéletes végterméket, a sütemények világában ez nem megoldható. Bereznay Tamástól megtudtuk, hogy nem pusztán a könyv új kiadásáról van szó, hiszen a modernebb, korszerűbb arculat mellett a főbb alapanyagokra épülő fejezetekkiegészültek a gesztenyéből készült receptekkel is.
A szerző elmondta, hogy alapvetően édesszájú, de nem a hagyományos módon, tehét egy többfogásos ebéd után nem tud süteményt enni, nem úgy néhány órával később, a délutáni ejtőzés idején.
A sajtótájékoztató résztvevői meg is kóstolhatták a receptgyűjtemény egyik süteményét, majd a vállalkozóbb szelleműek közös túrógombóc főzésbe bonyolódhattak a szerző vezetésével.
 
 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el a MATE kutatói

Gödöllő, 2024. május 14. – Napjainkban számos területen vált kardinális kérdéssé a fenntar…