Főoldal Hírek Csőposta GastroPan 2019: Délkelet-Európa legnagyobb sütőipari és cukrászati kiállítása

GastroPan 2019: Délkelet-Európa legnagyobb sütőipari és cukrászati kiállítása

15 perc átlagos olvasási idő
0
1,530
 ehaccp_topbanner3.jpg

Újra megszervezi a Székelyudvarhelyi székhelyű Boro-Info cégcsoport és a PanGastRo Egyesület, Románia és Délkelet-Európa legnagyobb szakmai kiállítását, a GastroPan Expo-t, ahol a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari szakemberek, vállalkozók találkoznak. Ezúttal a rendezvénynek Arad városa ad otthont, 2019. március 28 és 30 között. Ez Románia legnagyobb olyan B2B típusú kiállítása, amelyre számos beszállító érkezik a világ minden részéről, hogy találkozzon a több tízezer szakmabeli látogatóval. A standokon szervezett programok mellett, a rendezvény három napja alatt zajlanak a már jól ismert GastroPan Versenyek, ahol megválasztják az Év Kézműves és Ipari Kenyerét és az Év Tortáját, az Év Hidegtálját.

Az évente megrendezett GastroPan kiállításon a kereslet találkozik a kínálattal, a sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari kereskedők és gyártók személyesen találkoznak az iparág üzemeltetőivel, bemutatják termékeiket, technológiáikat és szolgáltatásaikat, a szakmák újdonságait, nemzetközi trendeket. 2019-ben több mint 130 kiállító, 4 kiállítási terem, számos mellékcsarnok, versenyterem és kültéri standok várják a több mint 20.000 szakmai látogatót.

TELJES KÖRŰ SZAKMAI MEGOLDÁSOK EGY HELYEN

Alacsony fogyasztású kompakt berendezések, melyek növelik a termelés hatékonyságát, multifunkcionális gépek, melyek változatossá teszik a termékek skáláját, specifikus bútorzat pékségek, cukrászdák és vendéglők kereskedelmi egységeinek, design ötletek és belsőépítészet, mind csupán néhány olyan dolog, amely jelen lesz a GastroPan 2019 standjain.

Ami a sütőipari szektort illeti a látogatók a GastroPan standjain alapanyagok, berendezések és szolgáltatások széles skálájával találkozhatnak, legyen szó akár kézműves pékségről vagy nagyüzemi termelésről, minden szakmabeli talál vállalkozásának megfelelő megoldásokat.

A cukrászati szektor beszállítóibemutatják a legújabb termékeiket és ötleteiket, amelyekkel sikert arattak európai szinten, de találkozhatunk majd a termelési és a kereskedelmi egységek számára kifejlesztett berendezések széles skálájával is. Nem hiányoznak majd az különböző eszközök, egyszer használatos termékek, kiegészítők és csomagolási ötletek sem. A szakmabeli látogatók tapasztalatot cserélhetnek a cukrászmesterekkel, csokoládékészítőkkel és fagylaltkészítőkkel.

Számos vendéglátóipari beszállító is jelen lesz a kiállításon. Standjaiknál találkozhatunk nagykonyhai berendezések egész sorával, de sütőipari és cukrászati szakembereknek szóló megoldásokkal is, amelyek segítenek a gasztronómia irányába terjeszkedni: gyors ételek, snack-ek és szendvicsek kínálata.

A GASTROPAN VERSENYEK ÚJ TEMATIKÁKKAL VÁRJÁK A VERSENYZŐKET.

A GastroPan versenyeken a legtehetségesebb pékek, cukrászok és szakácsok találkoznak, hogy a szakma neves képviselőiből álló zsűri előtt bemutassák tudásukat. A GastroPan versenyek három kategóriába sorolhatók (PÉK, CUKRÁSZ ÉS GASZTRONÓMIAI). Idén nem csak romániai versenyzők, hanem külföldiek is részt vesznek a GastroPan versenyein. A 2019-es GastroPan Versenyekre február 28-ig lehet jelentkezni a 0040756-610.883 telefonszámon illetve a concurs@gastropan.ro e-mail címen.

CUKRÁSZ – 2019. március 28. – A 2019 Év Tortája versenyszám tematikája: Dietetikus Torták. A díj elnyeréséért a versenyzőknek különleges, kreatív és lenyűgöző ízeket kell bemutatniuk. A cukorpasztából készült művészi alkotások tematikája: Provence szépsége a cukrászművész szemével. A csokoládéból készült művészi alkotások esetében a tematika szabadon választható, az egyetlen feltétel, hogy a műnek csokoládéból kell készülnie.  

PÉK-PÉKSÜTEMÉNY – 2019. március 29. – A kézműves pékeknek valamint a nagyüzemi termelőknek egyaránt esélyük van elnyerni a 2019 Év Kenyere díjat. Két különálló versenyszámban indulhatnak, a termelt mennyiség és a gyártási módszer függvényében – kézműves vagy nagyüzemi termelés. A kézműves kenyerek tematikája: Hagyományok és kihívások a 21. században. A Péksütemények versenyszám tematikája: A városi környezetben élő Y generáció péksüteménye. A művészi vénával megáldott pékek jelentkezhetnek a kenyértésztából készült művészi alkotások versenyszámba, melynek tematikája: A maradandóság vidéken született.

GASZTRONÓMIAI – 2019. március 30. – A GastroPan Versenyek Gasztronómiai kategóriája két versenyszámot foglal magába: Hidegtálak készítése (amelyben lehet egyénileg vagy csapatban versenyezni) és Gyümölcs- és zöldségfaragás. Azoknak, akik a hidegtálak versenyszámban vesznek részt, egy ünnepi hidegtálat, egy hagyományos román fogást és egy vendéglői desszertet kell elkészíteniük. A Gyümölcs- és zöldségfaragó versenyszám témája: Madarak és virágok.

A BESZÁLLÍTÓ CÉGEK TÁMOGATHATJÁK A 2019-ES GASTROPAN VERSENYEKET

A vendéglők, cukrászdák és pékségek számára alapanyagokat, berendezéseket és megoldásokat kínáló beszállítóknak lehetőségük nyílik támogatni a GastroPan Versenyeket, különböző díjakat ajánlhatnak fel a nyertesek számára. A szponzorcsomagokra és a velük járó reklámszolgáltatásokra vonatkozó információkért keresse a szervezőket: 0732-575.556, info@gastropan.ro.


HOGYAN JUTHAT EL A GASTROPAN HELYSZÍNÉRE?

AUTÓVAL

Az Expo Arad Kiállítási Központ Budapesttől 2,5 órára, Szegedtől 1 órányi autózásra található. A legközelebbi határátkelő 13 km-re, a nagylaki pedig 30 percnyi autóútra van. A kiállítási központ nagy parkolóval várja a látogatókat. A parkolás ingyenes. Keresse a Google Maps-en az „Expo Arad” épületét vagy a következő címet: Calea Aurel Vlaicu 300. szám, Arad.

VONATTAL

Vonattal is könnyedén utazhat Aradra, mivel a nemzetközi vasúthálózat érinti Arad városát. A legelőnyösebb útvonalról érdeklődjön a vasúti utastájékoztatóknál. Az Aradi vonatállomásról javasoljuk, hívja a következő taxiszámot: 004-0257-944

A GastroPan Kiállítást ingyenesen látogathatják azok a személyek, akik a sütőipar, cukrászat, vendéglátóipar, malomipar, csokoládé-, fagylalt-, pizza-, száraztésztagyártás, közétkeztetés vagy más kapcsolódó tevékenységi területen dolgoznak. A kiállításra való belépés meghívóval vagy belépőjeggyel történik. A belépőjegy kitölthető a www.gastropan.ro honlapon. A kiállítás csütörtöktől szombatig, 10.00 és 18.00 óra között látogatható.

Várjuk Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai kiállítására, 2019. március 28-30 között Aradra, az Expo Arad épületébe: A GastroPan kiállításra.

Az esemény további részleteiért és       a korábbi kiállítások fotóinak megtekintéséért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.gastropan.ro

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező

Tokenekkel lehet fizetni az LAMEA Sandwich Corner éttermeibenA komoly üzleti befektetés me…