Átólzéig Receptek Faszénen sült csirkefonat, lilahagymás salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-01 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,156 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Faszénen sült csirkefonat, lilahagymás salátával Hozzávalók (4 személyre): 0,8 kg csirkemell 5 dkg fokhagyma 2 db lilahagyma 1 dkg só. 2 db kaliforniai, vagy kápia paprika 1 fej jégsaláta 1 db kígyóuborka 4 db paradicsom ½ teáskanál Olivaolaj 5-8 szál kakukkfű 1 csokor petrezselyem Frissen őrölt bors A csirkemellet vastagabb szeletbe vágjuk, majd újra elvágjuk három felé, de úgy, hogy a csíkokat az egyik oldalán még összetartsa, összefonjuk, mintha csak hajat fonnánk. Majd fogvájóval, vagy nyárstűvel megtűzzük, sózzuk, borsozzuk, majd faszénparázson pirosra sütjük. Közben a saláta alapanyagait összevágjuk, és összeforgatjuk a fűszernövényekkel. Ízesítjük sóval, borssal, és szükség esetén locsolgatjuk olivaolajjal. Így egy egészséges ételt készítettünk, amely ugyan könnyen beszerezhető alapanyagokból áll, és vendégvárás esetén akár előre is készülhetünk vele, azonban a fonásnak köszönhetően mégis egy kissé különleges. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Magyar bor és pezsgősiker született A tokaji Holdvölgy borát választották a világ második legjobb muskotályának A Muscats du Monde …
Világkiállítás – Gömbhalat, krokodilhúst és csokoládés skorpiót is lehet kóstolni Világkiállítás – Gömbhalat, krokodilhúst és csokoládés skorpiót is lehet kóstolni Nemzetközi …