Átólzéig Bélszín és libamáj, grillezett zöldség salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-02 2 perc átlagos olvasási idő 0 2,466 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Bélszín és libamáj, grillezett zöldség salátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg bélszín 45 dkg libamáj 20 dkg kaliforniai paprika 20 dkg paradicsom 30 dkg cukkini 25 dkg padlizsán 1 ek oregano 3 dl balzsamecet 2 dkg só. 0,01 kg feketebors (őrölt) 1 dl Oliva olaj 1 db narancs leve 2 kanál méz 25 dkg parmezán A bélszínt lehártyázzuk, szeleteljük, majd pácoljuk (mustár, bors, olaj). Egy-két napig hűtőben érleljük. A feldarabolt zöldségeket egy felforrósított serpenyőben megsütjük, majd a balzsamecetből, narancsléből, és a mézből álló keverékkel összeforgatjuk. A libamájat felszeleteljük, és a bélszínnel együtt, grillen megsütjük. A megsült bélszínt és libamájat a grillezett zöldségekre tálaljuk. Ez egy különleges étel, elég csak a viszonylagosan drága alapanyagokra gondolnunk, azonban ezzel az egyszerű elkészítés móddal pedig meghagytuk azoknak eredetiségét, ízét. Kóstolják csak meg! A képen szereplő ételt Gyánó Zoltán István készítette! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Kevés a zöldfelület a városokban Több zöldfelületre lenne szükség a városokban: a fővárosi „hőszigethatás” megfigyelései, mérései szerint az árnyékmentes …
Új államtitkár felügyeli az élelmiszerlánc-biztonságot A koronavírus okozta válsághelyzet egyértelművé tette, hogy az élelmiszer-ellátás biztonsága stratégiai jelentőségű terület, nemzetbiztonsági …