Átólzéig Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-03 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,393 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával Hozzávalók (4 személyre): 2 db camembert sajt 2 db tojás 15 dkg liszt 15 dkg zsemlemorzsa 2 evőkanál méz 4 evőkanál olivaolaj 2 db kápia paprika 1 fej jégsaláta 2 dl joghurt 4 szál menta 0,01 kg feketebors (őrölt) só A camembert sajtot cikkekre vágjuk, majd panírozzuk és ropogósra sütjük. Közben a salátához való alapanyagokat összevágjuk. Ezután kikeverjük az öntetet. A joghurthoz hozzákeverjük az aprított mentát, némi sót, és a mézet, valamint az olivaolajat. Ezt tálaláskor rákanalazzuk a feldarabolt salátára. Ezek után már csak az időközben megsült camemberteket kell mellé tennünk és már fogyaszthatjuk is a könnyen elkészíthető ételünket. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Cukormentes bacon?! De miért lenne benne cukor? Segítünk, hogy mire kell figyelni a csomagolásonSokak számára meglepő lehet, de tény, hogy a …
Jó alvással a fájdalom is csökken Bár a krónikus fájdalmakkal nem könnyű megbirkózni, friss kutatások a megfelelő alvás jelentőségét hangsúlyozzák …