Főoldal Hírek Átólzéig Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával

Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával

1 perc átlagos olvasási idő
0
531
 ehaccp_topbanner3.jpg

Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 2 db camembert sajt
  • 2 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 2 evőkanál méz
  • 4 evőkanál olivaolaj
  • 2 db kápia paprika
  • 1 fej jégsaláta
  • 2 dl joghurt
  • 4 szál menta
  • 0,01 kg feketebors (őrölt)

 

A camembert sajtot cikkekre vágjuk, majd panírozzuk és ropogósra sütjük.

Közben a salátához való alapanyagokat összevágjuk. Ezután kikeverjük az öntetet. A joghurthoz hozzákeverjük az aprított mentát, némi sót, és a mézet, valamint az olivaolajat. Ezt tálaláskor rákanalazzuk a feldarabolt salátára.

Ezek után már csak az időközben megsült camemberteket kell mellé tennünk és már fogyaszthatjuk is a könnyen elkészíthető ételünket.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket admin
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júliusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júliusi száma!   Ez <mint ahogyan magazinunk ko…