Főoldal Hírek Átólzéig Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával

Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával

1 perc átlagos olvasási idő
0
848
 ehaccp_topbanner3.jpg

Rántott camembert, mentás-joghurtos salátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 2 db camembert sajt
  • 2 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 2 evőkanál méz
  • 4 evőkanál olivaolaj
  • 2 db kápia paprika
  • 1 fej jégsaláta
  • 2 dl joghurt
  • 4 szál menta
  • 0,01 kg feketebors (őrölt)

 

A camembert sajtot cikkekre vágjuk, majd panírozzuk és ropogósra sütjük.

Közben a salátához való alapanyagokat összevágjuk. Ezután kikeverjük az öntetet. A joghurthoz hozzákeverjük az aprított mentát, némi sót, és a mézet, valamint az olivaolajat. Ezt tálaláskor rákanalazzuk a feldarabolt salátára.

Ezek után már csak az időközben megsült camemberteket kell mellé tennünk és már fogyaszthatjuk is a könnyen elkészíthető ételünket.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A húsfogyasztás veszélyeit vizsgálták

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora kö…