Főoldal Hírek Csőposta 350 ezer vendég, 50 díj: 10 éves a Spirit Hotel

350 ezer vendég, 50 díj: 10 éves a Spirit Hotel

11 perc átlagos olvasási idő
0
2,266
 ehaccp_topbanner3.jpg

Szülinapi ajándék zenei ínyenceknek: az elmúlt 10 év legjobb chillout számai

 

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepli a hazai szállodaipar meghatározó tagja, az ötcsillag superior besorolású sárvári Spirit Hotel. Megnyitása óta összesen 350 ezer hazai és külföldi vendég élvezte a különleges adottságokkal rendelkező luxusszálloda szolgáltatásait, és ez idő alatt a hotel nem kevesebb, mint 50 díjat nyert különböző versenyeken. A Spirit a jövőben újabb fejlesztésekkel még tovább kívánja erősíteni pozícióját a hazai piacon.

 

Idén ünnepli 10. születésnapját a Spirit Hotel, amely az egyik legismertebb hazai ötcsillagos szálloda. Müller-Pápai Zsuzsanna, a szálloda stratégiai igazgatója az évforduló kapcsán elmondta, büszkék arra, hogy a Spirit ma megkérdőjelezhetetlenül erős márkanév a sokszereplős hazai piacon, és a hotel neve a vendégek számára egyet jelent a minőségi, kompromisszummentes kikapcsolódással. A 271 szobás szálloda 10 ezer négyzetméteres wellness és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel szolgálja a vendégek kényelmét. A hotel saját kútjából táplálkozó, gyógyminősítéssel rendelkező forrást 46 fokos termálvíz táplálja, a vendégeket állapotfelmérésekkel, személyre szabott tanácsokkal látják el a szálloda orvosai. Beauty részlegén biokozmetikumokkal történő szépségkezelésekre van lehetőség, konyháját díjnyertes séfek irányítják.

 

A Spirit elmúlt tíz éve alatt összesen 350 ezer vendég fordult meg a házban, 400 ezer pohár pezsgő fogyott, és majdnem 1 millió vacsora készült el az egy évtized alatt. A hotel megnyitása óta több mint 50 rangos hazai és nemzetközi díjat nyert el. Különlegesség, hogy már nem sokkal megnyitása után egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki.

 

A Spirit névhez méltó módon készülnek a szállodában a születésnap megünneplésére: különleges programokkal és 10 százalékos kedvezménnyel várják május 21 – június 21. között a vendégeket. A születésnapi programok időtartama négy hétvégét ölel fel, minden héten különböző témákhoz, így a gasztronómiához, spa-wellness élményekhez, az egészség és sport témaköréhez igazodva. A gasztróhétvégén Bernáth József sztárséf vacsoráját kóstolhatják meg a vendégek, sok más prémium ínyencség mellett. A sportnapon ismert fitneszedzők motiválják az aktív mozgás szerelmeseit, az egészséghétvégén pedig a mySPIRIT Egészségprogram kipróbálására nyílik lehetőség. A spa wellness hétvégén smink- és stílustanácsadást kapnak a vendégek, valamint megismerkedhetnek a Spirit kezelési palettájával. Minden tematikához megfelelő gasztronómiai és zenei program is társul.

 

Az elmúlt 10 év legjobb chillout zenéi – a 10 éves Spirit Hoteltől

Tizedik születésnapja alkalmából a Spirit Hotel egyedi zenei válogatást is összeállított. A szakértők segítségével készült „Az elmúlt 10 év legjobb chillout zenéi – a 10 éves Spirit Hoteltől” Spotify playlisten szereplő számok hangulata a szálloda különleges nyugalmát, ellazuláshoz alkalmas, tágas tereit idézi. Ezeknek a zenéknek a hallgatásával még teljesebb lehet a Spirit-élmény. A válogatás az alábbi linken elérhető: bit.ly/10ev_chillout_Spirit_Hotel

 

Az elmúlt 10 év legjobb chillout zenéi – a 10 éves Spirit Hoteltől*
Előadó Szám címe
Rhye Open
Bonobo, Andreya Triana Stay The Same
Morcheeba Blue Chair
Chris Coco, Synkro My Desire – Synkro Remix
Yonderboi Come On Progeny
Emancipator Minor Cause
Catching Flies Stay Forever
The xx Night Time
Henry Green Shift
Boozoo Bajou Fuersattel
Tenru The Way She Moves
Shura Touch
Subsets, Jellis Reborn
Sam Brookes Frequency
ODESZA How Did I Get Here
Hundred Waters, Shigeto Cavity – Shigeto Remix
Klatu Window Trinket
Hiatus, Daudi Matsiko All the Troubled Hearts (feat. Daudi Matsiko)
Gacha Bakradze Let Me Love You
Gelka, Ella May Soon
Ludovico Einaudi, Phaeleh Walk – Phaeleh Remix
Synkro, Indigo Mutual Divide
Natureboy Flako Gelis

 

 

Spirit Hotel Thermal Spa*****

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008-as megnyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis” fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. 2010-ben a hazai szállodák közül elsőként, és egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki. 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat és a Magyarország legjobb ötcsillagos konfenerciahotelének járó Aranynap-díjat is. A hotelt 2015-ben a Gault & Millau Kalauz a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta. A Spirit Hotel elnyerte a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Award „Signum Virtutis” díjat is, mellyel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába.

www.spirithotel.hu | www.facebook.com/spirithotel

 

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

MTÜ: erősebb félévet zártak a vidéki szálláshelyek, mint tavaly

A turizmus 2023-ban vett lendülete továbbra is érezteti hatását. A Nemzeti Turis…