Főoldal Hírek Kultúra XVIII. Séf- és Vendéglátós bál, avagy a séfek ünnepe

XVIII. Séf- és Vendéglátós bál, avagy a séfek ünnepe

4 perc átlagos olvasási idő
0
4,922
 ehaccp_topbanner3.jpg

XVIII. Séf- és Vendéglátós bál, avagy a séfek ünnepe

 

2016. január 23.-án szombaton a szakma apraja-nagyja az Danubius Hotel Arénában volt, ugyanis tizennyolcadik alkalommal rendezték meg a Séfbált, mely az idei évben már Séf- és vendéglátós bálként szerepelt a köztudatban. A bál a Danubius Hotel Aréna és az MNGSZ szervezésében zajlott, az est házigazdája, valamint konferansziéja Petrezselyem Adrienn volt.


Képünkön Ferenczi István a Danubius Hotel Aréna konyhafőnöke

A bál ötletgazdája Nemeskövi Dénes, aki még a Korona szálloda séfjeként alapította azt, azonban az elmúlt időszakban már nagyban kötődik az Aréna szállóhoz, na meg a mindenki által szeretett Ferenczi István séf úrhoz, aki évről-évre kitesz magáért, egyre magasabbra helyezve a mércét, mint, ahogyan az idei évben is, persze mindezt személyzetével együtt.

A megjelent nagyjából kétszáz körüli bálozó igazán jól érezhette magát, hiszen őket szolgálta a kiállítók sokasága, a Tom Cat Band zenéje, valamint a Danubius Hotel Aréna csapata, azaz a dolgozó személyzet is.

A megjelenteket üdvözölte, Ferenczi István az Aréna szálló séfje, Lux Valter a Danubius Hotels F&B igazgatója, és Krivács András az MNGSZ elnöke.

A bál menüjét felsorolni lehetetlenség, a csokiba mártott libamájtól, a maceszgombócos ököruszály levesen át, a vörösboros kakasig minden megtalálható volt a kínálatban. Bár mindent nem tudtunk végigkóstolni, de annyit elárulhatunk, hogy amit ízleltünk, azzal elégedettek voltunk.

Hack Barnabáshoz, a Costes étterem fiatal szakácsához került az idei évben a vándorfakanál, melyet Nemeskövi Dénes séf adott át, mint a rendezvény tiszteletbeli díaszvendége.

A belépőjegy, egyben a tombola is volt, amely sorsolásában, és a vendégek egész estés irányításában nagy segítséget, vállat Scwarcz András és Kelemen Endre is.

Igazán jól éreztük magunkat, a szervezés, a bál és a zene összességében jó volt, így mást nem tehetünk, mint sok sikert kívánunk a következőhöz!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Kultúra

Cikk ajánló

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el a MATE kutatói

Gödöllő, 2024. május 14. – Napjainkban számos területen vált kardinális kérdéssé a fenntar…