Főoldal Hírek Átólzéig Védjegyes sajátmárkás termékek az Auchanban

Védjegyes sajátmárkás termékek az Auchanban

6 perc átlagos olvasási idő
0
1,130
 ehaccp_topbanner3.jpg

Védjegyes sajátmárkás termékek az Auchanban

 

A 17 éves Auchan Magyarország Kft. stratégiai együttműködést kötött a ”MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft.-vel, így az áruházlánc sajátmárkás termékei közül már 101 árucikk rendelkezik a Magyar termék, Hazai termék vagy a Hazai feldolgozású termék védjeggyel. Az Auchan célja, hogy előtérbe helyezze a magyar árukat és termékeket, ezért is vetette alá sajátmárkás termékeit a ”MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. tanúsítási eljárásának.

 

 

Az Auchan Magyarország Kft. stratégiai együttműködést kötött a ”MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft.-vel azzal a céllal, hogy sajátmárkás termékein a tanúsítási eljárás után feltüntethesse a Magyar termék, Hazai termék vagy a Hazai feldolgozású termék védjegyet. Jelenleg 58 Auchan sajátmárkás termék rendelkezik a Magyar termék védjeggyel, amely 100 % magyar alapanyagból, Magyarországon készült terméket takar. Emellett 29 sajátmárkás termék viseli a Hazai termék védjegyet, ami több mint 50 % magyar alapanyagból, Magyarországon készült árucikk, illetve 13 Auchan termék kapta meg a Hazai feldolgozású termék védjegyet, amely többségében import alapanyagból, Magyarországon készült termékeket takar.

„A sajátmárkás kínálat kialakítása során fontos szempont, hogy a magyar vállalatokkal közösen a lehető legjobb minőségben, a legkedvezőbb ár-érték aránnyal készüljenek az Auchan sajátmárkás termékei. Az áruházlánc a vásárlói igényekre válaszul, 2015-ben nagy szerepet szán a sajátmárkás termékek fejlesztésének, melynek része, hogy a már meglévő, és a vásárlók által is ismert és kedvelt termékeket védjeggyel látja el.” – mondta el Gál Judit kommunikációs igazgató.

2015. május 28. és június 3. között az Auchan a védjeggyel ellátott termékeire irányítja a vásárlói figyelmét. Ebben az időszakban, az akciós katalógusban több védjeggyel ellátott sajátmárkás termék a megszokottnál is alacsonyabb áron vásárolható meg, így például a Magyar termék védjegyes Auchan Szatmári „Nemtudom Szilvalekvár”, száraztészta, tej, tejföl vagy a Hazai termék minősítéssel rendelkező Auchan vajkrémek is.

 

Az Auchan:

Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat, 17 töltőállomást üzemeltet és közel 7000 főt, köztük több mint 360 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztat Magyarországon. Az áruházlánc jelentős gazdasági szereplővé vált az elmúlt 17 évben az eddigi, mintegy 200 milliárd Ft értékű magyarországi befektetéssel. A nagy alapterületű áruházaiban 40-70 ezer különböző termékféleséget kínál a vásárlóknak. Az Auchan feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon a vásárlóerő növeléséhez és vásárlói életminőségének javításához.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …