Főoldal Hírek Csőposta Tovább erősít a Kőröstej

Tovább erősít a Kőröstej

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,430
 ehaccp_topbanner3.jpg

Tovább erősít a Kőröstej

 

Magyarország egyik legmeghatározóbb sajtgyártója és élelmiszer-exportőre, a Kőröstej Vállalatcsoport tovább építi szakembergárdáját.

2015. szeptember 1-jétől Kovács Bernadett, aki eddig a kereskedelmi és marketing igazgatói pozíciót töltötte be, immár ügyvezető igazgatóként folytatja tevékenységét az elmúlt két évben harminchat országba exportáló Kőröstej Csoport élén. A vállalatvezető korábban a PricewaterhouseCoopersnél, a Spotless Hungary Kft.-nél és a Forest Csoportnál szerzett tapasztalatot.

A dinamikusan fejlődő belföldi és export kereskedelem, valamint a marketing területek irányítását kereskedelmi és marketing igazgatóként új munkatárs, Szilágyi László látja el a jövőben, aki több jelentős élelmiszeripari vállalatot, így a Sole-Mizo Zrt.-t és a Rauch Hungária Kft.-t is erősítette hasonló pozícióban.

 

Cégtörténet:

A Kőröstej cégcsoportot a libanoni származású, orvosi diplomáját Magyarországon megszerző Dr. Riad Naboulsi alapította 1989-ben. Mára Magyarország egyik legnagyobb sajtgyártójává és élelmiszer-exportőrévé vált. Egyedülálló technológiával és világszínvonalú berendezésekkel felszerelt gyáraiban kiváló minőségű sajtokat készít, fő profilja a kashkaval, grill sajt, parenyica, halloum, labneh, trappista és krémfehér sajtok gyártása, belföldi és export értékesítése. Termékei a hazai piacon kívül a Közel-Kelet szinte valamennyi országában és az Európai Unió számos országában keresettek. Az elmúlt két évben öt kontinens harmincegy országába exportáltak sajtokat a Hajdú márkanév alatt. A cégcsoporthoz tartozó öt vállalat – Caravanes Kft., Bábel Sajt Kft., Drávatej Kft., Kőröstej Kft. és Wassim Sajt Kft. – mintegy 1000 főt foglalkoztat.

www.korostej.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…