Főoldal Hírek Csőposta Tovább erősít a Kőröstej

Tovább erősít a Kőröstej

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,666
 ehaccp_topbanner3.jpg

Tovább erősít a Kőröstej

 

Magyarország egyik legmeghatározóbb sajtgyártója és élelmiszer-exportőre, a Kőröstej Vállalatcsoport tovább építi szakembergárdáját.

2015. szeptember 1-jétől Kovács Bernadett, aki eddig a kereskedelmi és marketing igazgatói pozíciót töltötte be, immár ügyvezető igazgatóként folytatja tevékenységét az elmúlt két évben harminchat országba exportáló Kőröstej Csoport élén. A vállalatvezető korábban a PricewaterhouseCoopersnél, a Spotless Hungary Kft.-nél és a Forest Csoportnál szerzett tapasztalatot.

A dinamikusan fejlődő belföldi és export kereskedelem, valamint a marketing területek irányítását kereskedelmi és marketing igazgatóként új munkatárs, Szilágyi László látja el a jövőben, aki több jelentős élelmiszeripari vállalatot, így a Sole-Mizo Zrt.-t és a Rauch Hungária Kft.-t is erősítette hasonló pozícióban.

 

Cégtörténet:

A Kőröstej cégcsoportot a libanoni származású, orvosi diplomáját Magyarországon megszerző Dr. Riad Naboulsi alapította 1989-ben. Mára Magyarország egyik legnagyobb sajtgyártójává és élelmiszer-exportőrévé vált. Egyedülálló technológiával és világszínvonalú berendezésekkel felszerelt gyáraiban kiváló minőségű sajtokat készít, fő profilja a kashkaval, grill sajt, parenyica, halloum, labneh, trappista és krémfehér sajtok gyártása, belföldi és export értékesítése. Termékei a hazai piacon kívül a Közel-Kelet szinte valamennyi országában és az Európai Unió számos országában keresettek. Az elmúlt két évben öt kontinens harmincegy országába exportáltak sajtokat a Hajdú márkanév alatt. A cégcsoporthoz tartozó öt vállalat – Caravanes Kft., Bábel Sajt Kft., Drávatej Kft., Kőröstej Kft. és Wassim Sajt Kft. – mintegy 1000 főt foglalkoztat.

www.korostej.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…