Átólzéig Tejszínes, sonkás tészta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,260 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Tejszínes, sonkás tészta Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg széles metélt 35 dkg füstölt sonka 4 dl tejszín 2 db kaliforniai paprika 10 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 2 db paradicsom 1 dl Oliva olaj 15 dkg parmezán sajt 1 csokor snidling A tésztát sós vízben feltesszük főni. Közben elkészítjük a ragut, melyhez felkockázzuk a sonkát, valamint kockára a kaliforniai paprikát, vöröshagymát, paradicsomot, és apróra a snidlinget. Ez után a sonkát lepirítjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, mellyel tovább pirítjuk. Rászórjuk a kaliforniai paprikát és a paradicsomot, majd hozzáadjuk a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk, kiforraljuk, végül megszórjuk a snidlinggel. Összekeverjük a leszűrt tésztával, és reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk. Ez egy mindenki által szerethető, tápláló és könnyen elkészíthető étel, amely kiváló választás lehet, akár gyors vacsoraként, akár vendégváró fogásként is válasszuk azt. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Így találhat munkahelyet 50 felett Így találhat munkahelyet 50 felett Hiába a tapasztalat, 50 év fölött egyre nehezebb …
Megemelik jövőre a szakképzésben dolgozó pedagógusok bérét A szakképzés erősítése részeként a kormány kiemelt megbecsülést és kiemelt bérezést kíván biztosítani a …