Átólzéig Tejszínes, sonkás tészta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 2,338 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Tejszínes, sonkás tészta Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg széles metélt 35 dkg füstölt sonka 4 dl tejszín 2 db kaliforniai paprika 10 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 2 db paradicsom 1 dl Oliva olaj 15 dkg parmezán sajt 1 csokor snidling A tésztát sós vízben feltesszük főni. Közben elkészítjük a ragut, melyhez felkockázzuk a sonkát, valamint kockára a kaliforniai paprikát, vöröshagymát, paradicsomot, és apróra a snidlinget. Ez után a sonkát lepirítjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, mellyel tovább pirítjuk. Rászórjuk a kaliforniai paprikát és a paradicsomot, majd hozzáadjuk a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk, kiforraljuk, végül megszórjuk a snidlinggel. Összekeverjük a leszűrt tésztával, és reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk. Ez egy mindenki által szerethető, tápláló és könnyen elkészíthető étel, amely kiváló választás lehet, akár gyors vacsoraként, akár vendégváró fogásként is válasszuk azt. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Szatmári malom: Folyamatos fejlődés A 100%-ban magyar tulajdonú Szatmári Malom Kft több, mint 30 éve a magyar élelmiszeripar …