Főoldal Hírek Átólzéig Tejszínes, sonkás tészta

Tejszínes, sonkás tészta

2 perc átlagos olvasási idő
0
892
 ehaccp_topbanner3.jpg

Tejszínes, sonkás tészta

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 50 dkg széles metélt
  • 35 dkg füstölt sonka
  • 4 dl tejszín
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 0,01 kg feketebors (őrölt)
  • 2 db paradicsom
  • 1 dl Oliva olaj
  • 15 dkg parmezán sajt
  • 1 csokor snidling

 

A tésztát sós vízben feltesszük főni. Közben elkészítjük a ragut, melyhez felkockázzuk a sonkát, valamint kockára a kaliforniai paprikát, vöröshagymát, paradicsomot, és apróra a snidlinget.

Ez után a sonkát lepirítjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, mellyel tovább pirítjuk. Rászórjuk a kaliforniai paprikát és a paradicsomot, majd hozzáadjuk a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk, kiforraljuk, végül megszórjuk a snidlinggel.

Összekeverjük a leszűrt tésztával, és reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

Ez egy mindenki által szerethető, tápláló és könnyen elkészíthető étel, amely kiváló választás lehet, akár gyors vacsoraként, akár vendégváró fogásként is válasszuk azt.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2020 szakácsverseny

Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Sza…