Főoldal Hírek Csőposta Már Magyarországon is elérhető a VITO Olajtisztító

Már Magyarországon is elérhető a VITO Olajtisztító

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,559
 ehaccp_topbanner3.jpg

Az olyan világcégek által használt berendezés, mint a Hilton, az Emirates Hotels & Resorts, a Nordsee, a Mövenpick, a Sodexo, a Marriot, a Hilton, az Iberostar, a Le Meridien vagy az nh Hotels mostantól hazánkban is elérhető.   

A Kende Gastro Zrt-t választotta kizárólagos hazai viszonteladójának a VITO nagykonyhai olajtisztítók gyártója, a német Vito AG.

Akár 50%-kal is megnövelheti az olaj élettartamát a VITO hordozható olajtisztító használata.

A VITO AG az európai piacon egyedüliként kínál hordozható olajtisztító berendezéseket. Kiváló ár-érték arányú, magas minőséget képviselő termékeik nem csak a felhasználók pénz- és időmegtakarítási igényeit elégítik ki, de környezetünk megóvását is segítik. Használatuk minőségi változást hoz az ételminőségben is.

A fritőz-olaj minősége közvetlen befolyással van a kisütött alapanyag  minőségére és a költségekre is. Az elhasznált olaj rontja az étel ízét, rosszullétet, sőt megbetegedést is okozhat – ami akár bírság kiszabásával is járhat. Az olaj túl korai cseréje ugyanakkor felesleges kiadásokhoz vezethet.

A VITO olajtisztító berendezés hatékonyan tisztítja meg a szennyezett sütőolajat illetve zsiradékot: eltávolítja az olajból az emberi egészségre ártalmas, égett részecskéket egészen 5 mikron méretig, valamint a lerakódott üledéket, aminek köszönhetően az olaj élettartamát akár 50%-kal is megnövelheti, természetesen jelentős költségmegtakarítás mellett.

 A VITO termékek már rendelhetők a Kende Gastro Zrt-től.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…