Főoldal Hírek Csőposta Már Magyarországon is elérhető a VITO Olajtisztító

Már Magyarországon is elérhető a VITO Olajtisztító

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,712
 ehaccp_topbanner3.jpg

Az olyan világcégek által használt berendezés, mint a Hilton, az Emirates Hotels & Resorts, a Nordsee, a Mövenpick, a Sodexo, a Marriot, a Hilton, az Iberostar, a Le Meridien vagy az nh Hotels mostantól hazánkban is elérhető.   

A Kende Gastro Zrt-t választotta kizárólagos hazai viszonteladójának a VITO nagykonyhai olajtisztítók gyártója, a német Vito AG.

Akár 50%-kal is megnövelheti az olaj élettartamát a VITO hordozható olajtisztító használata.

A VITO AG az európai piacon egyedüliként kínál hordozható olajtisztító berendezéseket. Kiváló ár-érték arányú, magas minőséget képviselő termékeik nem csak a felhasználók pénz- és időmegtakarítási igényeit elégítik ki, de környezetünk megóvását is segítik. Használatuk minőségi változást hoz az ételminőségben is.

A fritőz-olaj minősége közvetlen befolyással van a kisütött alapanyag  minőségére és a költségekre is. Az elhasznált olaj rontja az étel ízét, rosszullétet, sőt megbetegedést is okozhat – ami akár bírság kiszabásával is járhat. Az olaj túl korai cseréje ugyanakkor felesleges kiadásokhoz vezethet.

A VITO olajtisztító berendezés hatékonyan tisztítja meg a szennyezett sütőolajat illetve zsiradékot: eltávolítja az olajból az emberi egészségre ártalmas, égett részecskéket egészen 5 mikron méretig, valamint a lerakódott üledéket, aminek köszönhetően az olaj élettartamát akár 50%-kal is megnövelheti, természetesen jelentős költségmegtakarítás mellett.

 A VITO termékek már rendelhetők a Kende Gastro Zrt-től.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

A csomagolóanyagok új korszakát hozzák el a MATE kutatói

Gödöllő, 2024. május 14. – Napjainkban számos területen vált kardinális kérdéssé a fenntar…