Főoldal Hírek Átólzéig HIGÉN+99 a környezetbarát fertőtlenítőszer

HIGÉN+99 a környezetbarát fertőtlenítőszer

20 perc átlagos olvasási idő
0
804
 ehaccp_topbanner3.jpg

Néhány szó az innovációról…HIGÉN+99 egy forradalmi magyar újítás. Ez a világon egyedülálló technológiai fejlesztés Körmendi István, magyar feltaláló nevéhez kötődik. Az innováció a hipoklórossav stabilizációja, ami egyébként természetes módon az emberi szervezetben is megtalálható.

Hogyan van jelen a hipoklórossav (HOCL) az emberi szervezetben?

A hipoklórossavat a saját immunrendszerünk állítja elő első védelmi vonalként a keletkezett sebhelyeken a fertőzések megakadályozására a testünkben található sóból és vízből. Ez a saját testünkben lévő rendkívül egyszerű és természetes mechanizmus volt annak az innovációnak alapja, ami természetes megoldást jelent a külső környezetünk higiéniájának biztosítására is.
A hipoklórossav ezért a szervezetünk számára nem ismeretlen, hiszen jelen van benne. Ennek használatakor sem a környezetünk, sem a természet nem károsodik, ennek ellenére mégis képes szinte 100%-ban elpusztítani a nemkívánatos vírusokat, baktériumokat és egyéb mikroorganizmusokat.

Miért nem károsítja a hipoklórossav a környezetet, mi történik az az alkalmazását követően?

A válasz nagyon egyszerű és kézenfekvő: ahogy ez a szervezetünkben is történik, miután a HOCL kifejtette hatását egyszerűen sóra és vízre bomlik le.

A hipoklórossav más néven az elektronizált víz titka

Bár kevesen tudják, de a hipoklórossav már az első világháborúban is sikeresen használták a sebek, sérülések elfertőződésének elkerülésére. A hipoklórossav az elektromosságnak köszönhetjük, mivel kizárólag elektrolízis útján tudjuk előállítni. Igen stabil molekula, így a hatékonysága az előállítást követően gyorsan csökken. Ahhoz, hogy megtartható legyen a hatásspektruma minimum 350 ppm-es koncentrációt kell tartani. Ezen érték alatt már sajnos csökkent hatékonyságról beszélünk. Ebből következik, hogy az eddig elérhető megoldások kizárólag a közvetlen előállítás utáni (in situ) felhasználást tették lehetővé. Ez nem csupán helyigényes, de igen költséges megoldás is volt. A HIGÉN+99 egy olyan stabilizált fertőtlenítő innováció, amely lehetővé teszi a hipoklórossav megfelelő értékű és koncentrációjú alkalmazását. A szükséges hatáserősségen túl 180 napos szavatossági idővel palackozható, így gyakorlatilag bárhol, bármilyen felhasználási területen hatékonyan és biztonságosan alkalmazható.

HIGÉN+99 – Hatékony, biztonságos, környezetbarát, vegyszermentes!

HIGÉN+99 környezetbarát fertőtlenítő kiemelkedő előnyei:

 • képes elpusztítani a jelenleg ismert vírusokat és baktériumokat. Többek között: Covid-19, HIV, Ebola, HBV, HCV, Murine Noro Adeno, H1N1, H5N1, Zika, Legionella, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enterica, Staphylococcus auerus, Rota, Polioma, Escheria coli, stb.)
 • elpusztítja a gombákat, a penészgomba spórákat, az algát
 • extrém rövid behatási idővel rendelkezik
 • eltávolítja a vízkövet és egyéb szennyeződéseket, így költséghatékonyan biztosíthatjuk a tisztaságot és higiénikus környezetet
 • felhasználási területe univerzális, így akár a tárgyak felületi fertőtlenítésére, a medence vízébe, növények, állatok lemosására is alkalmas
 • akár 100%-ban tiszta vírus és baktérium mentes környezet is előállítható
 • 100%-ban lebomló, PH semleges, környezet – bőr – felületbarát
 • fertőtlenítő ereje 200-szor nagyobb, mint az eddig ismert aktív klórt tartalmazó, lúgos kémhatású fertőtlenítő szerek
 • nincs hatása a globális felmelegedésre és az ózonréteg elvékonyodására
 • nem tud kialakulni vele szemben rezisztencia

Hogyan használható a HIGÉN+99 környezetbarát fertőtlenítő?

Felhasználási módok:

 • közvetlenül a bőrfelületre juttatva
 • szórófejes flakonból felületekre tárgyakra permetezve
 • tisztító – hűtő és klímaberendezésekhez
 • ultrahangos párásító berendezésekben a légtérbe juttatva
 • hideg ködös generátor használatával légtér fertőtlenítésre és penészmentesítésre
 • 10%-os oldattal, kézi, gépi felmosás

ULTRAHANGOS HIDEG PÁRÁSÍTÓ BERENDEZÉS

Használja a HIGÉN+99 környezetbarát fertőtlenítőt ultrahangos hideg párásító berendezésen keresztül egyszerűen és élvezze a maximális biztonságot!

Az ultrahangos hidegpárásító segítségével egyszerűen és biztonságosan juttathatja a légtérbe a HIGÉN+99 környezetbarát fertőtlenítőt. A párásítóban lévő fertőtlenítő folyadékot egy ultrahangon rezgő lapocska porlasztja finom köddé. Ez a fertőtlenítővel dúsított köd azonnal elkeveredik a helyiség levegőjével és 100%-ban elpusztítja a légtérben lévő vírusokat, baktériumokat.

Milyen esetekben és hol javasoljuk az ultrahangos hideg párásító használatát?

 • az ön otthonában, amennyiben egy egyszerű és hatékony megoldást keres családja egészségének védelmében a hétköznapokban és a vírusos, járványos időszakokban egyaránt
 • az munkahelyén, amennyiben egyszerre szeretné megóvni a saját és egyben kollégái, ügyfelei, vendégei egészségét a hétköznapokban és a vírusos járványos időszakokban egyaránt
 • amikor folyamatosan szeretné biztosítani a higiénikus vírus – és baktérium mentes környezetet

Ön is szívesen használna otthonában egy olyan ultrahangos párásítót, ami egyben védi a környezetében élők egészségét is?

Forduljon hozzánk bizalommal, szakemberünk készséggel válaszol minden felmerülő kérdésére! KAPCSOLATFELVÉTEL

HIDEG KÖDÖS GENERÁTOR

Kérje a hideg ködös generátorral történő légtér fertőtlenítést és élvezze a 100%-ban biztonságos környezetet!

A hideg ködös generátor a HIGÉN+99 használva eddig nem látott gyorsasággal és hatékonysággal képes elpusztítani a lakótérben található összes mikroorganizmust, bele értve a legfertőzőbb vírusokat, baktériumokat is. A hideg ködös generátornak nagy előnye, hogy a légtérbe porlasztással kijuttatott finom köd minden olyan helyre képes eljuttatni a HIGÉN+99-t ahová más egyéb módon nem lenne lehetséges. A hagyományos gépi fertőtlenítő eljárásokkal szemben itt sem a növényeket, sem az állatokat nem kell eltávolítani a fertőtlenítés idejére, hiszen a HIGÉN+99 teljes mértékben környezetbarát. További előny, hogy a fertőtlenítő kezelés után a helyiség szellőztetés nélkül, azonnal újra használható.

Önnek a hideg ködös generátorral történő légtér és eszköz fertőtlenítésre van szüksége, amennyiben:

 • azonnal, akár nagyobb légterű vagy fertőzött helyiségeket szeretne fertőtleníteni (például vírusos, járványos időszakokban, ahol feltételezhetően tartózkodott beteg személy)
 • ahol hirtelen nagy mértékben elszaporodtak az allergén, egészségre ártalmas mikroorganizmusok, mint például baktériumok, penész gomba spórák
 • ahol naponta egyszerre sok ember fordul meg (mint például ügyfélvárókban, üzletekben, vendéglátó egységekben, szolgáltatói helyiségekben)

Forradalmi újítás a penészmentesítésben!

A hideg ködös generátor HIGÉN+99 fertőtlenítővel történő használatát kiemelten ajánljuk penészmentesítésre!
A HIGÉN+99 egyedül álló módon – a penészspóra telepek elpusztításán túl – képes eltüntetni a falon és egyéb felületeken keletkezett esztétikai penészfoltokat is.
Erre eddig egyik penészmentesítő eljárás sem volt képes, a penészmentesítést minden esetben egy tisztító lemosásnak vagy egy tisztító festésnek kellett követnie ahhoz, hogy a látható penészfoltok is eltűnjenek.

Már régóta problémát jelent Önnek a penész, de nem tudja hogyan szabadulhatna meg tőle véglegesen?
Forduljon szakértőnkhöz, aki készséggel segít megoldást találni problémájára!

Kiknek ajánljuk a HIGÉN+99 fertőtlenítőszereket?

HIGÉN+99 fertőtlenítőszereket minden olyan helyszínre, helyzetre, alkalomra, felületre nyugodt szívvel ajánljuk, ahol azonnali, alkalomszerű vagy folyamatos módon szükségszerű a fertőtlenítés. Napjainkban sajnos kiemelten aktuális a közös terek, munkahelyek, üzletek, szolgáltatói helyiségek és nem utolsósorban az otthonaink fertőtlenítése, vírus –baktérium – penészgomba mentesítése. Mivel a HIGÉN+99 formula az innovatív stabilizálási technológiának köszönhetően 6 hónapig is eltartható, így tárolása nem igényel különleges biztonsági intézkedést.

Felhasználási területek:

Állattenyésztés >>
Mezőgazdaság >>
Élelmiszeripar >>
Sportlétesítmények, uszodák >>
Vendéglátás >>
Intézmények, irodák >>
Egészségügy >>

HIGÉN+99 FERTŐTLENÍTŐSZEREK:

Részletes termékismertető a képre kattintva olvasható!

Higen99-professzionalis-kezfertotlenito
HIGÉN+99 Professzionális kézfertőtlenítő
Ecowian_HigeL_n99_HuL_toL_eL_sKliL_ma_075L
HIGÉN+99 fertőtlenítő, szagtalanító és tisztító koncentrátum hűtő- és klímaberendezésekhez
Higen99-ipari-fertotlenito-es-tisztitoszer
HIGÉN+99 Ipari fertőtlenítő- és tisztítószer

A HIGÉN+99 fertőtlenítőszerek 100%-os biztonságot nyújtanak Önnek, családtagjainak, kollégáinak, ügyfeleinek egyaránt!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…