Főoldal Hírek Átólzéig Hamarosan itt a Gresham teakeverék

Hamarosan itt a Gresham teakeverék

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,457
 ehaccp_topbanner3.jpg

Hamarosan itt a Gresham teakeverék

“Az inspiráció a kíváncsisággal fonódik össze” – emeli ki Leonardo Di Clemente, a szálloda főséfje, miközben egy csésze Gresham Teát kevergetve mesél a Four Seasons Gresham Palace Teakeverék születésénék első pillanatáról és útjáról.
 
Minden egyes csésze Gresham Palace Tea különböző ízvilágú, személyiségű és célú képzeletbeli utazásra invitál. Leonardo séf a magyar kultúra és ételművészet titkait és kincseit felkutató útján fedezte fel az olasz családi hagyományok és a magyar főzési technikák közötti hasonlóságokat.
 
 
“A két kultúra alapvető összekötő eleme a saját kertben termő friss gyümölcs és zöldség mindennapos használata. A Gresham Teakeverék fő inspirációját a magyar tradíció felé irányuló kiváncsiságom adta, amely a konyhában közös palettára hozza a természetes összetevőket és a különleges fűszereket.” fűzi hozzá Leonardo séf.
 
A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest és a luxus kézműves teakeverékeiről ismert Tealeaves most első alkalommal működik együtt és mutatja be a Gresham Palace Teát, egy különleges teakeveréket: a közepesen testes Ceylon fekete tea sárgabarackkal, lágy körte aromával és leheletnyi körömvirág szirommal keverve jött létre.
 
A Herendi Délutáni Teát mindennap, délután 3 órától 6 óráig szolgálják fel a Hotel Lobby-jában, amely alkalmával élő zongoraszó kíséri a kikapcsolódást: egy csésze Gresham Tea és apró falatkák elfogyasztása Herendi porcelánnal elegánsan megterített asztalnál a biztos útja a tökéletes délutáni nyugalom eléréséhez.
 
Kövesse figyelemmel a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest Facebook, Twitter, Instagram és Google+ oldalát és tekintse meg a “A Day in Hungary” rövidfilm sorozat teaserét! A sorozat további részeit hamarosan bemutatjuk.
 
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…