Főoldal Hírek Átólzéig Hamarosan itt a Gresham teakeverék

Hamarosan itt a Gresham teakeverék

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,376
 ehaccp_topbanner3.jpg

Hamarosan itt a Gresham teakeverék

“Az inspiráció a kíváncsisággal fonódik össze” – emeli ki Leonardo Di Clemente, a szálloda főséfje, miközben egy csésze Gresham Teát kevergetve mesél a Four Seasons Gresham Palace Teakeverék születésénék első pillanatáról és útjáról.
 
Minden egyes csésze Gresham Palace Tea különböző ízvilágú, személyiségű és célú képzeletbeli utazásra invitál. Leonardo séf a magyar kultúra és ételművészet titkait és kincseit felkutató útján fedezte fel az olasz családi hagyományok és a magyar főzési technikák közötti hasonlóságokat.
 
 
“A két kultúra alapvető összekötő eleme a saját kertben termő friss gyümölcs és zöldség mindennapos használata. A Gresham Teakeverék fő inspirációját a magyar tradíció felé irányuló kiváncsiságom adta, amely a konyhában közös palettára hozza a természetes összetevőket és a különleges fűszereket.” fűzi hozzá Leonardo séf.
 
A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest és a luxus kézműves teakeverékeiről ismert Tealeaves most első alkalommal működik együtt és mutatja be a Gresham Palace Teát, egy különleges teakeveréket: a közepesen testes Ceylon fekete tea sárgabarackkal, lágy körte aromával és leheletnyi körömvirág szirommal keverve jött létre.
 
A Herendi Délutáni Teát mindennap, délután 3 órától 6 óráig szolgálják fel a Hotel Lobby-jában, amely alkalmával élő zongoraszó kíséri a kikapcsolódást: egy csésze Gresham Tea és apró falatkák elfogyasztása Herendi porcelánnal elegánsan megterített asztalnál a biztos útja a tökéletes délutáni nyugalom eléréséhez.
 
Kövesse figyelemmel a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest Facebook, Twitter, Instagram és Google+ oldalát és tekintse meg a “A Day in Hungary” rövidfilm sorozat teaserét! A sorozat további részeit hamarosan bemutatjuk.
 
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…