Átólzéig Receptek Csípős pulykaragu, párolt rizzsel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-27 2 perc átlagos olvasási idő 0 2,624 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csípős pulykaragu, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 5 dkg dijoni 16 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 10 szál kakukkfű 1 dl olaj 1 csokor petrezselyem 2 db kápia paprika 3 dkg cukor 2 dkg méz 1 evőkanál erős pista 1,5 dl fehérbor 2 dkg só. A pulykamellet felszeleteljük, majd az apróra vágott és kevés olajon lepirított vöröshagymára tesszük. Tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a dijoni mustárt, és az Erős Pista krémet, mellyel átforgatjuk. Azután a mézet és a cukrot, és a felcsíkozott kápia paprikát is hozzáadjuk, végül pedig a zöldfűszereket. Felöntjük a fehérborral és pár perc alatt beforraljuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Így egy ízletes ragut készítettünk, mely kellően pikáns ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Itt a szelídgesztenye-szezon! A szelídgesztenye jellemzően októberben érik, így a napokban frissáruként megtalálható már a piacokon, az …
7 tény, amit rosszul tudsz a testedről 7 tény, amit rosszul tudsz a testedről Eddig azt hittétek, csupán az agyatok alig …