Átólzéig Receptek Csípős pulykaragu, párolt rizzsel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-27 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,875 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Csípős pulykaragu, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 5 dkg dijoni 16 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 10 szál kakukkfű 1 dl olaj 1 csokor petrezselyem 2 db kápia paprika 3 dkg cukor 2 dkg méz 1 evőkanál erős pista 1,5 dl fehérbor 2 dkg só. A pulykamellet felszeleteljük, majd az apróra vágott és kevés olajon lepirított vöröshagymára tesszük. Tovább pirítjuk, majd hozzáadjuk a dijoni mustárt, és az Erős Pista krémet, mellyel átforgatjuk. Azután a mézet és a cukrot, és a felcsíkozott kápia paprikát is hozzáadjuk, végül pedig a zöldfűszereket. Felöntjük a fehérborral és pár perc alatt beforraljuk. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. Így egy ízletes ragut készítettünk, mely kellően pikáns ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Méteres grill kolbász, burgonyás tésztával Méteres grill kolbász, burgonyás tésztával Hozzávalók (4 személyre): A kolbászkák készítése: 1 …
Sokat segíthet életmentéskor az AML-funkció Egy veszélyhelyzetben minden másodperc számít. A segélykérés helyszínének gyors meghatározása a segítségnyújtás legnagyobb kihívása, …