Főoldal Hírek Utazás Őszi menetrenddel folytatódik a balatoni hajózási szezon

Őszi menetrenddel folytatódik a balatoni hajózási szezon

3 perc átlagos olvasási idő
0
287
 ehaccp_topbanner3.jpg

A balatoni hajózási szezon ősszel is tart, a szeptember 10-11-iki hétvégén még 11 útvonalon, szeptember 12–25. között 6 útvonalon közlekednek a menetrendi hajók, járnak a sétahajók és lesz még programhajó is – közölte a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) pénteken.

Az állami többségi tulajdonban lévő társaság az őszi időszakban online kedvezményekkel, koncertekkel, kulturális programhajóval és gasztrokomppal is várja az utasait. Sétahajók szeptember 11-ig 11 kikötőből, szeptember 12–25. között hét kikötőből indulnak.

A közlemény szerint szeptemberben 15 százalék kedvezményt kapnak az online jegyet vásárló és promóciós kódot használó utasok.

Szeptemberben szombatonként 11 órakor indulnak Keszthely hajóállomásáról a Kulthajók, és október 8-án balatoni vendéglátóhelyek kínálatából lehet kóstolni a Gasztrokomp fedélzetén.

A kompok az utóidényi menetrend szerint szeptember 11-ig Szántód felől 6 óra 40 perc és 21 óra 20 perc között, Tihany felől 7 óra és 21 óra 40 perc között negyven percenként, nagy forgalom esetén sűrűbben járnak. (További információk: www.bahart.hu)

OPH/Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Utazás

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …