Ajánló Ilyen talán még sosem volt: pályázat szakácsoknak Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-08-01 5 perc átlagos olvasási idő 0 14,781 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdet szakácsok és szakácstanulók részére. Pályázni, annak időtartama alatt, 2017. augusztus 1. és 2017. szeptember 30-közötti időszakban van lehetőség, melyben egy teljes garnitúra munkaruhára (1 db szakácskabát, 1 db nadrág, 1 db kötény) és/vagy Paul Bocuse séfkésre tudnak igényt benyújtani a pályázók. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének tagjaiból és a támogató cégek általi megfigyelőkből álló grémium, a szakácsok között 70 db munkaruha garnitúrát, és 45 db séfkést, míg a szakácstanulók között 10 db munkaruha garnitúrát és 5 db séfkést fog odaítélni az általa felállított kritériumok alapján. A kiírásnak mindenben megfelelő pályázatok benyújtói a pályázatban azonos eséllyel vesznek részt, függetlenül attól, hogy hány éves szakmai rutinnal rendelkeznek. A pályázatban a szakmai elhivatottságot, a motivációt és a szakmai gondolkodást veszik figyelembe, és jutalmazzák. A pályázatról bővebben a Séfklub weboldalán informálódhatsz: www.etrendegyesulet.hu/palyazataink A sikeres pályázatbenyújtás feltételei: a pályázati adatlap hiánytalan kitöltése, a munkáltatói-, vagy iskolalátogatási igazolás kitöltése és e-mailben való elküldése, egy darab munka közbeni fénykép mellékelten való csatolása, A pályázat nyerteseinek névsorát 2017. október 27-én hozzák nyilvánosságra, melyet egy díjkiosztó rendezvény fog követni, melyen a személyes részvétel a pályázatban vállalt kötelező feladat egyben. A pályázat támogatói: Gasztro Prémium Kft. Aviko Helit Kft. Nestlé Oldalas magazin
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
A karácsonyi és újévi menüről beszélgetett vendégével Áder János új podcastjában A karácsonyi és újévi menüről, borválasztásról beszélgetett vendégével, Széll Tamás Michelin-csillagos séffel, konyhafőnökkel Áder …
Ybl-emlékév – Összefoglaló album jelent meg az építész munkásságáról Ybl-emlékév – Összefoglaló album jelent meg az építész munkásságáról Az építész születésének …