Főoldal Hírek Csőposta Az „Év Bejglije” Verseny 2022.

Az „Év Bejglije” Verseny 2022.

3 perc átlagos olvasási idő
0
487
 ehaccp_topbanner3.jpg

Az „Év Bejglije” Verseny 2022. – Versenykiírás

A Magyar Cukrász Ipartestület 2022-ben is meghirdeti az „Év Bejglije” versenyt, immáron harmadszor!

A verseny célja a kézműves bejgli népszerűsítése, hogy a verseny publicitása révén a fogyasztók megismerjék és megkedveljék az igazán kiváló minőségű ünnepi süteményeket.

A nyertesek ünnepélyes díjátadását sajtótájékoztató keretében tartjuk.

A versenyre kizárólag cukrászdák/kávéházak/éttermek/kézműves pékségek nevezhetnek, magánszemélyek nevezését nem tudjuk fogadni.

A nevezett termékeknek meg kell felelniük a Magyar Élelmiszerkönyv 1-3/16-1 számú előírásában a bejglire vonatkozó részben foglaltaknak.

A versenyre három kategóriában lehet nevezni.

Verseny kategóriák:

  • 1. kategória: „Hagyományos diós bejgli”
  • 2. kategória: „Hagyományos mákos bejgli”
  • 3. kategória: „Ínyenc bejgli” – Ebbe a kategóriába tartoznak a vegyes töltelékű (pl. meggyes-mákos, diós-szilvás stb.) bejglik is.

A zsűrizés, majd az ünnepélyes díjátadás és sajtótájékoztató időpontja: 2022. november 22., kedd

A nevezések beérkezési határideje: 2022. november 15.

Díjazás:

• Díjazás: mindhárom kategóriában

  • 1 db aranyérem,
  • 1 db ezüstérem,
  • 1 db bronzérem,
  • oklevelek,
  • felajánlások esetén különdíjak.

• Az aranyérmes termékek nyerik el az Év Diós Bejglije, Év Mákos Bejglije és az Év Ínyenc Bejglije címet.

• A legmagasabb összpontszámot elérő bejgli elnyeri az Auguszt Elemér különdíjat.

Kérjük, figyelmesen olvassák el a teljes és részletes versenykiírást honlapunkon (www.cukraszat.net), a nevezési lapot is honlapunkról tudják letölteni.

Várjuk a kedves Kollégák nevezését!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

2024-ben is indul a #vadateszem kampány

Manapság attól hangos a média, hogy az energiaválságot hogyan éli túl a turizmus, lesz-e e…